Επίσκεψη κλιμακίου Βουλευτών  Νέας Δημοκρατίας  στη Φλώρινα

Επίσκεψη κλιμακίου Βουλευτών  Νέας Δημοκρατίας  στη Φλώρινα.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Φλώρινα, τη Δευτέρα, στις 03 Σεπτεμβρίου 2018, η επίσκεψη του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία συμμετείχαν, η Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης κα Ντόρα Μπακογιάννη, , ο Αναπλ. Τομεάρχης Εξωτερικών κος Σάββας Αναστασιάδης, και ο Αναπλ. Τομεάρχης Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων κος Γιάννης Ανδριανός,.

Τα  μέλη του κλιμακίου συνοδευόμενα από τον  κ. Γιάννη Αντωνιάδη, Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας του Νομού Φλωρίνης, κ. Θωμά Θεοδώρου, Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Φλωρίνης,τον Δήμαρχο Φλωρίνης κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο ,τον Δήμαρχο Πρεσπών κ. Παναγιώτη Πασχαλίδη , και από πολλά αξιόλογα στελέχη του κόμματος, συμμετείχε σε σύσκεψη- ενημέρωση από τον κ. Αντώνη Τουρλιδάκη, Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, και τα στελέχη των σχολών του ιδρύματος (Κοσμήτορας -Καθηγητές).

Στη συνέχεια, το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε το Δημαρχείο Φλώρινας όπου ο Δήμαρχος, κος. Γιάννης Βοσκόπουλος, ενημέρωσε τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τα προβλήματα και την υφιστάμενη κατάσταση του Δήμου Φλώρινας.

Το απόγευμα, στις 7 μ.μ., διενεργήθηκε σύσκεψη των  παραγωγικών φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, στην  οποία συμμετείχαν, oι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Σωτήριος Βόσδου και Ιωάννης Κιοσές , ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος ,ο κ. Δήμαρχος Πρεσπών κ. Παναγιώτης Πασχαλίδης , οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μπομπότας και Ιορδάνης Μπάντης ως εκπρόσωποι του Οικονομικού Επιμελητηρίου , ο. κ. Μιχαήλ Τέγας ως εκπρόσωπος του Τ.Ε.Ε , ο κ. Βασίλειος Άμπας ως εκπρόσωπος του Γεωπονικού Συλλόγου και του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου , ο κ. Δημήτριος Νάντσης πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αμυνταίου , ο κ. Βασίλειος Νίκλης ως εκπρόσωπος της Ε.Α.Σ. Φλώρινας , οι κ. Διαμάντω Κρητικού ,  Λάζαρος Αθανασιάδης και Γεώργιος Κοσμίδης ως εκπρόσωποι του Αγροτικού Συλλόγου Αμυνταίου, και οι συνδικαλιστές της παράταξης στον χώρο της παιδείας , κ Βασιλική Μούζα και Νικόλαος Αλεξίου από την ΔΑΚΕ Δευτεροβάθμιας   Εκπαίδευσης , και Δημήτριος Μπιτσακάκης από την ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας    Εκπαίδευσης . Από την σύσκεψη απουσίαζε αν και προσκλήθηκε το Ε.Β.Ε Φλώρινας .

Στην σύσκεψη συζητήθηκαν  τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι  παραγωγικές τάξεις της Π.Ε Φλώρινας με ιδιαίτερη έμφαση σε έργα υποδομών , ζητήματα προώθησης και ανάδειξης της εξαιρετικής ποιότητας των αγροτικών  προϊόντων του   τον πρωτογενή τομέα ( κρασί , φασόλια κτηνοτροφικά γαλακτοκομικά  προϊόντα κλπ)  , καθώς  και δράσεις που αφορούν στην ανάδειξη και την προώθηση του ισχυρότερου μοχλού  ανάπτυξης που δεν είναι άλλος από το  πολιτιστικό και  τουριστικό  απόθεμα του τόπου μας , που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις όλων μας , και ιδιαίτερα των  συγκεκριμένων επισκεπτών, είναι ανεκτίμητης αξίας .

Οι εκπρόσωποι του κόμματος μας , και ιδιαίτερα η κυρία Μπακογιάννη , ως Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης , δεσμεύτηκε ότι από τα πρώτα έργα του Π.Δ.Ε. στο κυβερνητικό πρόγραμμα της  Νέας Δημοκρατίας θα είναι η ανακατασκευή – εκσυγχρονισμός του οδικού άξονα Φλώρινα Πρέσπες . Επίσης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δεσμεύτηκε   για την εξεύρεση νομικής διευθέτησης για το μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής μας με την υποχρεωτική αναγραφή του Α.Τ.Α.Κ. στις υποβαλλόμενες δηλώσει καλλιέργειας.

Στην συνέχεια η κα Ντόρα  Μπακογιάννη  παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και ακολούθησε η ομιλίας της  σε στελέχη, μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Veltsi Hotel» στη Φλώρινα.

 

Από το γραφείο τύπου της ΝΟ.Δ.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ