Δέσμευση της κας Μπακογιάννη στις προτάσεις που κατέθεσε ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης

 Δέσμευση της κας Μπακογιάννη για υλοποίηση των προτάσεων που κατέθεσε για την ανάπτυξη της περιοχής ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης

Πλήρης αποδοχή και δέσμευση της κας Ντόρας Μπακογιάνη πως θα υλοποιηθούν  οι προτάσεις που κατέθεσε ο βουλευτής κ.  Γιάννης Αντωνιάδης για την ανάπτυξη της ΠΕ Φλώρινας, που είναι προτάσεις και άλλων φορέων,    όταν ο λαός  δώσει την εντολή της διακυβέρνησης της χώρας στη Νέα Δημοκρατία.

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

  • Η κατασκευή του κάθετου άξονα Φλώρινα- Αμύνταιο – Πτολεμαΐδα , ο οποίος και θα συνδέσει το νομό με την Εγνατία οδό , επαναλαμβάνοντας τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
  • Η κατασκευή του δρόμου Φλώρινας –Πρεσπών που θα φέρει πιο κοντά την Πρέσπα στη Φλώρινα και θα βοηθήσει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
  • Η αναβάθμιση του Πανεπιστημίου της Φλώρινας με την επιστροφή του τμήματος των Βαλκανικών Σπουδών η δημιουργία νέου τμήματος
  • Η  θεσμοθέτηση φθηνότερου ρεύματος για τα νοικοκυριά  τους αγρότες  και τις επιχειρήσεις της περιοχής .

Κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής την  Τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφτηκε  τη Δευτέρα 3/9/2018  την πόλη μας  στο πλαίσιο περιοδειών στη Βόρεια Ελλάδα ενόψει της 83ης ΔΕΘ.

Την κ. Μπακογιάννη συνόδευαν ο βουλευτής του νομού και Αναπληρωτής Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιάννης Αντωνιάδης, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Φλώρινας κ. Θωμάς Θεοδώρου, ο κ. Σάββας Αναστασιάδης, Αν. Τομεάρχης Εξωτερικών και ο κ. Γιάννης Ανδριανός, Αν. Τομεάρχης Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Η κ. Μπακογιάννη αρχικά επισκέφτηκε το Πανεπιστήμιο όπου και είχε συνάντηση με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας  κ. Τουρλιδάκη Αντώνιο , την κοσμήτορα και τους καθηγητές του Πανεπιστημίου όπου και συζήτησαν για τα θέματα που απασχολούν την ακαδημαϊκή κοινότητα της πόλης. Στη συνέχεια η κ. Μπακογιάννη επισκέφτηκε το Δημαρχείο και το απόγευμα πραγματοποίησε συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς του νομού  ,σε μια διευρυμένη σύσκεψη,  όπου στο τραπέζι τέθηκαν όλα τα ζητήματα της Φλώρινας . Η κ. Μπακογιάννη άκουσε με προσοχή τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων των φορέων , ανέπτυξε με σαφήνεια τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας  για την επανεκκίνηση της οικονομίας και ζήτησε τη συσστράτευση όλων των παραγωγικών τάξεων,  προκειμένου η χώρα να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο που δημιούργησε η στρεβλή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Στη συνέχεια και μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα από στελέχη και φίλους της Νέας          Δημοκρατίας ο βουλευτής κ. Γιάννης Αντωνιάδης καλωσόρισε την κ. Μπακογιάννη και την ενημέρωσε για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός , παραθέτοντας ταυτόχρονα και τις προτάσεις του για την ανάπτυξη του.

Η κ. Μπακογιάννη ευχαρίστησε τον κόσμο για την συγκινητική του παρουσία και ανακοίνωσε μια σειρά μέτρων και έργων  για το νομό τα οποία θα υλοποιήσει η Νέα Δημοκρατία , όταν ο λαός  της δώσει την εντολή της διακυβέρνησης του κράτους.

Ο κ. Βουλευτής ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε κ. Θωμά Θεοδώρου  και τα στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε Φλώρινας καθώς επίσης τους προέδρους και τα στελέχη των ΔΗΜ.Τ.Ο Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών και όλους όσους κόπιασαν για την άψογη οργάνωση της επίσκεψης της κ. Μπακογιάννη και του κλιμακίου των βουλευτών και στελεχών του κόμματος. Επίσης ευχαριστεί θερμά τους πρώην βουλευτές , πρώην δημάρχους και τα παλαιά στελέχη της παράταξης καθώς επίσης και όλους τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ