Ανακοίνωση υποψηφιότητας για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας

Μετά την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη προέδρων και μελών ΔΗΜΤΟ και ΟΝΝΕΔ καθώς και αντιπροσώπων (συνέδρων) και υπευθύνων θεματικών τομέων δράσης της ΝΟΔΕ ΝΔ Φλώρινας, θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλα τα εκλεγμένα μέλη και να τους ευχηθώ καλή δύναμη στα καθήκοντά τους.

Θερμά συγχαρητήρια απευθύνω επίσης στο σύνολο των υποψηφίων όλων των κατηγοριών για τη συμμετοχή και τον αγώνα τους.
Αισθάνομαι την ανάγκη να εξάρω ιδιαίτερα την αγωνιστική διάθεση και τον ενθουσιώδη παλμό της νεολαίας της παράταξής μας που δημιουργεί σε όλους μας ισχυρές ελπίδες για ευοίωνο και πολλά υποσχόμενο μέλλον της Νέας Δημοκρατίας.
Ιδιαίτερος έπαινος αρμόζει στους εθελοντές που συνέβαλαν καταλυτικά στη διεκπεραίωση όλων των εκλογικών διαδικασιών και εργάστηκαν πρόθυμα για την ήρεμη ευόδωσή τους.
Η αθρόα προσέλευση των μελών της παράταξής μας αποδεικνύει την πίστη στις σταθερές αξίες του κόμματος και την πεποίθηση ότι αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη λύση διακυβέρνησης της χώρας και απάντηση στο σημερινό άκρατο λαϊκισμό.
Σ’ αυτό το πνεύμα ανανέωσης και διεύρυνσης της παράταξης ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας. Έχοντας υπηρετήσει για πολλά χρόνια και από διαφορετικές θέσεις την παράταξη πιστεύω ότι οφείλουμε να συνεργαστούμε, να εντατικοποιήσουμε τις προσπάθειές μας και να δικαιώσουμε τις ελπίδες και την εμπιστοσύνη όλων των συμπολιτών μας. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά είναι σταθερή και βασισμένη στις αρχές της εντιμότητας, της μετριοπάθειας και του σεβασμού, αξίες με τις οποίες θα πορευθώ και στην περίπτωση που εκλεγώ στη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ.
Δεσμεύομαι ότι θα είμαι παρών σε όλους τους αγώνες για την ποιοτική αναβάθμιση της πολιτικής μας ζωής και την ανάδειξη της Νέας Δημοκρατίας σε νικητήρια δύναμη στις προσεχείς εκλογές, ώστε να απαλλαγεί η χώρα από την επικίνδυνη και ανίκανη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Καραγκιοζίδης Θεοδόσιος  (Άκης)