«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

Editor Κυριακή 31 Δεκέμβριος, 2017 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»
«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»
Share

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ενότητα-Συνεργασία κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση Γ.Βοσκόπουλου ότι ολοκλήρωσε το 90% των προεκλογικών του δεσμεύσεων,  έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί η δήλωση του Δημάρχου ότι ολοκλήρωσε το 90% των προεκλογικών του δεσμεύσεων. Δεν ξέρω αν θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη θλίψη που του προκαλεί η δημοσκοπική κατάρρευση ή αν πράγματι πιστεύει όσα λέει.

Επειδή όμως αρέσκεται σε βαρύγδουπες δηλώσεις θα του θυμίσω μία αντίστοιχη δική του προεκλογική δήλωση το 2014. Απολαύστε:

«Για τους ανησυχούντες για το μέλλον της Τηλεθέρμανσης τους διαβεβαιώνω ότι η χρηματοδότηση του έργου είναι απολύτως διασφαλισμένη, καθώς και η ιδία συμμετοχή και πως στο τέλος του 2015 θα έχει ολοκληρωθεί το έργο.

Το χειμώνα του 2016, φίλες και φίλοι, η θέρμανσή μας θα είναι από την ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ. Ας αφήσουμε επομένως τις γκρίνιες και ας είμαστε χαρούμενοι και ευτυχείς για το ότι, στην πιο δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύει η χώρα μας, πετύχαμε αυτό που άλλοι ακόμα θα ονειρεύονται».

Δυστυχώς γι΄ αυτόν και μνήμη διαθέτουμε και κουτόχορτο δεν τρώμε.

 

 

 

                                                                                                       Από το Γραφείο Τύπου

 

Comments are closed.