«Πολιτικές διώξεις στο Νοσοκομείο Φλώρινας» καταγγέλλει ο βουλευτής ΝΔ Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης

«Πολιτικές διώξεις στο Νοσοκομείο Φλώρινας» καταγγέλλει ο βουλευτής ΝΔ Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης

 

   Σε πολιτικές διώξεις στο νοσοκομείο της Φλώρινας αναφέρεται ο βουλευτής ΝΔ Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης, σε ερώτηση του που κατέθεσε στη Βουλή.

Ο κ. Αντωνιάδης κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για αναβίωση παθογενειών του παρελθόντος, για ανικανότητα του υπουργείου υγείας να λύσει απλά προβλήματα του νοσοκομείου.

 

Πως κατόπιν εισηγήσεων «κομματικών στελεχών» απολύει τον Διοικητή του νοσοκομείου Φλώρινας και καταλογίζει «διοικητική ανεπάρκεια» στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας.

Ο κ. Αντωνιάδης ρωτάει τον Υπουργό Υγείας  αν σκοπεύει να ανακαλέσει την αποπομπή του πρώην  Διοικητή του Νοσοκομείου Φλώρινας κ. Νικόλαου Κοτοπούλη;

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Υγείας
Θέμα: Πολιτικές διώξεις στο Νοσοκομείο Φλώρινας

Κύριε Υπουργέ,
Το πολιτικό σύστημα της χώρας έδωσε μεγάλο αγώνα για να ξεφύγει από λάθη, παραλείψεις και παθογένειες του παρελθόντος. Δυσμενείς μεταθέσεις, διώξεις, κομματικές προσλήψεις, αφισοκολλήσεις κλπ. τα αφήσαμε στο μακρινό παρελθόν ανεπιστρεπτί.
Έπρεπε να έρθετε εσείς (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) για να ξυπνήσετε εφιάλτες από το παρελθόν. Αλήθεια αποτελεί λόγο για απόλυση-αποπομπή του Διοικητή του Νοσοκομείου της Φλώρινας η απουσία του συγκεκριμένου από το αναπτυξιακό συνέδριο – παρωδία του κ. Τσίπρα στη Δυτική Μακεδονία; Ένα συνέδριο που διοργανώθηκε σε δύο μέρες ως «Δούρειος Ίππος» Τσίπρα, μια πλήρης κομματική φιέστα για να ξεπεραστούν η αεργία και η ανεργία της περιοχής, η ανυπαρξία και η ανικανότητα που επιδεικνύετε επί 2,5 χρόνια στη Δυτική Μακεδονία.
Η ανικανότητα σας για την επίλυση των προβλημάτων  στο χώρο της υγείας είναι τέτοια  που στηριζόμενοι σε εισηγήσεις κομματικών σας στελεχών απολύετε  τον πρώην πια Διοικητή του Νοσοκομείου Φλώρινας, για «σαφείς ενδείξεις διοικητικής ανεπάρκειας» όταν αυτή υπάρχει πρωτίστως στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, αφού δεν είναι ικανή να λύσει απλά προβλήματα του Νοσοκομείου Φλώρινας.
Το «μπάχαλο» δε που υπάρχει στο Υπουργείο σας είναι τέτοιο, που μία εβδομάδα μετά την απόλυση του Διοικητή, ο Γ.Γ. του Υπουργείου σας τον καλεί για αξιολόγηση!!! Αυτές οι πρακτικές έχουν καταδικαστεί από το πανελλήνιο και όσοι επιχειρούν να τις ξεθάψουν και να μας γυρίσουν πίσω δεκαετίες θα πάρουν την απάντηση από τον ίδιο το λαό.
Κατόπιν των ανωτέρω,

Ερωτάται ο κ. υπουργός

Σκοπεύετε να ανακαλέσετε την αποπομπή του πρώην  Διοικητή του Νοσοκομείου Φλώρινας κ. Νικόλαου Κοτοπούλη;
Ο Ερωτών βουλευτής
 
 
Γιάννης Αντωνιάδης