«Ο Παράδεισος της Απέναντι Πλευράς» μία ιστορία για τη Μεγάλη Πρέσπα

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Ο Παράδεισος της Απέναντι Πλευράς» μία ιστορία για τη Μεγάλη Πρέσπα

Η ομάδα του prespa stories σας προσκαλεί το Σάββατο 06 Μαΐου στις 5 μ.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Πρεσπών στο Λαιμό, στην ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση των δράσεων της στη διασυνοριακή περιοχή των Πρεσπών.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, διοργανώνεται έκθεση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λαιμού, από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν η πολυμεσική ιστορία με τίτλο “Ο παράδεισος της απέναντι πλευράς” που συν-δημιούργησαν 30 μαθητές λυκείου από τους δήμους Πρεσπών, Resen και Pustec που συμμετείχαν στις δράσεις, καθώς και φωτογραφικό υλικό που οι ίδιοι συνέλεξαν από την περιοχή της Μεγάλης Πρέσπας.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, και με αφορμή τη συνάντηση όλων των συμμετεχόντων νέων στο Λαιμό, θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές δράσεις, περίπατοι και παιχνίδια.

Το prespa stories είναι μία πρωτοβουλία για τη δημιουργία δικτύου νέων στη διασυνοριακή Μεγάλη Πρέσπα και αποσκοπεί στην ενδυνάμωση των νέων της περιοχής και την προώθηση του διαπολιτισμικού διαλόγου.

Το prespa stories υποστηρίζεται από το START – Create Cultural Change, ένα πρόγραμμα  του Ιδρύματος Robert Bosch, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Γκαίτε Θεσσαλονίκης και την Ομοσπονδιακή Ένωση Κοινωνικοπολιτιστικών Κέντρων της Γερμανίας.

facebook event
fb: prespa stories @prespastories
Επικοινωνία: Δήμητρα Μπίλλια

6949722760 – [email protected]