Ημερίδα με θέμα «Επίκαιρα θέματα κτηνοτροφίας

Ημερίδα με θέμα «Επίκαιρα θέματα κτηνοτροφίας: Κτηνίατρος εκτροφής – Οζώδης δερματίτιδα βοοειδών – Αδειοδότηση κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων»

 

Ημερίδα με θέμα «Επίκαιρα θέματα κτηνοτροφίας: Κτηνίατρος εκτροφής – Οζώδης δερματίτιδα βοοειδών – Αδειοδότηση κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στην πρώην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Φλώρινας με πρωτοβουλία του Περιφερειακού Παραρτήματος Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ) και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας/ Π.Ε. Φλώρινας και του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Φλώρινας.

Στην ημερίδα παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Γέρου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Παραρτήματος Δ. Μακεδονίας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. κ. Θεόδωρος Σιώγκας, ο διευθυντής του τμήματος Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Φλώρινας κ. Αθανάσιος Αλτίνης, υπηρεσιακοί παράγοντες του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. και της Π.Ε. Φλώρινας και κτηνοτρόφοι.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας έγινε ενημέρωση των υπηρεσιακών παραγόντων και των κτηνοτρόφων για επίκαιρα θέματα σχετικά με τον τομέα της κτηνοτροφίας με στόχο την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα τόσο της περιοχής όσο και της χώρας γενικότερα, με εισηγήσεις για το νομικό πλαίσιο και τον τρόπο εφαρμογής του θεσμού του Κτηνιάτρου Εκτροφής από τον Υπεύθυνο του Κτηνιατρικού Γραφείου Αμυνταίου ΔΑΟΚ Φλώρινας κ. Ράγκο Γεώργιο, για την οζώδη δερματίτιδα βοοειδών από τον κτηνίατρο – υγειονολόγο, υπεύθυνο του κτηνιατρικού γραφείου Φλώρινας ΔΑΟΚ Φλώρινας κ. Μιχόπουλο Παναγιώτη και για την αδειοδότηση των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων από τον υπεύθυνο αδειοδοτήσεων των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων και πρόεδρο της επιτροπής σταυλισμού Π.Ε. Φλώρινας κ. Βοσκόπουλο Γεώργιο.