Τα κέρδη της συναυλίας με την Ελεονόρα Ζουγανέλη θα διατεθούν στους Πυρόπληκτους  κατοίκους των πληγέντων περιοχών

Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας

΄΄Νέοι  Ορίζοντες΄΄

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Με  χθεσινή μας απόφαση μετά τα τραγικά γεγονότα και τους Μαζικούς θανάτους των συμπατριωτών μας στην Αττική  ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ  όλα  κέρδη  της συναυλίας που θα διοργανώσουμε με την Ελεονόρα Ζουγανέλη στις 18 Αυγούστου στην Ιτιά  να τα διαθέσουμε για τους Πυρόπληκτους  κατοίκους των πληγέντων περιοχών.

Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε με επιχορηγήσεις και χορηγίες το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων και αν τα καταφέρουμε όλο το ποσό και το εισιτήριο  των 8 ευρώ που θα διαθέσουν οι Φλωρινιώτες να διατεθεί  στις μεγάλες ανάγκες των περιοχών που επλήγησαν.

Θα  παρακαλούσαμε όλους τους συλλόγους ,φορείς, ιδιώτες και ΜΜΕ να συνδράμετε τις εκδηλώσεις μας, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα τους και  όλα τα εισιτήρια των Φλωρινιωτών να μπορέσουν να  διατεθούν στον ιερό σκοπό της αλληλεγγύης και συμπαράστασης των δοκιμαζόμενων συμπατριωτών μας.

Με την αγάπη μας και την αλληλεγγύη, αυτές τις δύσκολες ώρες,  η μικρή μας Φλώρινα θα δώσει την δική την συνδρομή, μαζί με όλους τους Έλληνες της πατρίδας μας,αλλά και τους απόδημους στην ανακούφιση των πληγέντων συμπατριωτών μας.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε λεπτομερώς όλες τις ενέργειες μας.

Το    Δ.Σ