Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με τον διευθυντή του 1ου Γυμνασίου

Τον Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας, κ. Νικόλαο Σιμηχανίδη, συνάντησε την Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, παρών επίσης ήταν και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Νίκος Δούμτσης, καθώς και ο καθηγητής, κ.Παναγιώτης Γρατσουνίδης.

Ο κ. Σιμηχανίδης ενημέρωσε τον κ. Δήμαρχο για τις παρεμβάσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν στη σχολική μονάδα του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας, για τη βελτίωση των συνθηκών μάθησης των μαθητών και αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε διάφορα έργα, τα οποία πρέπει να λάβουν χώρα.

Ο κ. Δήμαρχος, ενημέρωσε τον κ. Σιμηχανίδη ότι τα έργα, τα οποία μπορούν να πραγματοποιηθούν με τη συμβολή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, θα γίνουν άμεσα. Παράλληλα, τον ενημέρωσε ότι ο Δήμος ετοιμάζει ένα διαγωνισμό για τις σχολικές μονάδες, ο οποίος μόλις ολοκληρωθεί θα βγει και η σχετική δημοπρασία. Τέλος, τον ενημέρωσε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθούν οι μελέτες για την ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών μονάδων από την ΑΝΦΛΩ και το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, ώστε με την έναρξη του σχετικού προγράμματος της Περιφέρειας, όλες οι σχολικές μονάδες να ενταχθούν σε αυτό και να γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις σε κάθε μια.