Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης  του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου 20 Αυγούστου 2018 ημέρα Δευτέρα  και ώρα  18:00 σε τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Έγκριση Τεχνικού αντικειμένου έργου με τίτλο ‘Κατασκευή υποδομών και περιφράξεων για παιδικές χαρές’, με ΚΑ 15.7322.007, προϋπολογισμό

108.600,00 €, καθορισμός τρόπου δημοπράτησης του έργου και έγκριση της δαπάνης του έργου.

  1. Παραλαβή αντικειμένου μελέτης με τίτλο ‘Μελέτη εσωτερικού δικτύου ύδρευσης ΤΚ Πελαργού’.
  2. Παραλαβή αντικειμένου μελέτης με τίτλο ‘Μελέτη εσωτερικού δικτύου ύδρευσης ΤΚ Βεγόρας και διασύνδεση δεξαμενής Βεγόρας με γεώτρηση Αντιγόνου’.
  3. Υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι του Υπουργείου Εσωτερικών, στον άξονα προτεραιότητας ‘Βελτίωση των υποδομών του δικτύου ύδρευσης’, με τίτλο ‘Υποδομές Ύδρευσης για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος για ανθρώπινη κατανάλωση’.
  4. Υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι του Υπουργείου Εσωτερικών, στον άξονα προτεραιότητας ‘Βελτίωση των βασικών περιβαλλοντικών υποδομών και ιδίως αυτών της επεξεργασίας των λυμάτων’, με τίτλο ‘Ολοκληρωμένη διαχείριση αστικών λυμάτων για την προστασία της δημόσιας υγείας και την βελτίωση της ποιότητας των υπόγειων, επιφανειακών υδάτων και των ακτών κολύμβησης’.
  5. ΄Εγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Αμυνταίου, έτους 2018.
  6. ΄Εγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «Αντικατάσταση τμήματος δικτύου ύδρευσης και καλλιέργεια πηγών στην Τ.Κ. Σκλήθρου».
  7. έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ Τ.Κ. ΛΕΧΟΒΟΥ».
  8. ΄Εγκριση Πρωτόκολλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή οδοποιίας ΤΚ Νυμφαίου».
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη σύναψη σύμβασης καθαριότητας δημοτικών χώρων ετήσιας εμποροπανήγυρης έτους 2018.
  10. Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής Παραλαβής του έργου: «Αντικατάσταση Κεντρικού Αποχετευτικού Αγωγού Τ.Κ. Λεχόβου»
  11. Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής Παραλαβής του έργου : «Αντικατάσταση τμήματος δικτύου ύδρευσης και καλλιέργεια πηγών στην Τ.Κ. Σκλήθρου»
  12. ΄Εγκριση της με αριθμό 24/2018 του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Αθλητισμού του Δήμου Αμυνταίου που αφορά την Τροποποίηση Προϋπολογισμού.
  13. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με απόφαση της Οικονομικής επιτροπής.
  14. ΄Εγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής γενικών υπηρεσιών Δήμου Αμυνταίου.
  15. ΄Εγκριση δαπανών.

 

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

 

 

ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ