Κοπή βασιλόπιτας των αιρετών δημοτικών και τοπικών συμβούλων Δήμου Αμυνταίου

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας των αιρετών δημοτικών και τοπικών συμβούλων Δήμου Αμυνταίου.

 

 

 

 

 

 

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου  καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τόνισε ότι «αν και η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ένας χώρος στον οποίο ξεδιπλώνονται  παραταξιακές αντιπαραθέσεις , σήμερα θα μετατραπεί σε έναν χώρο ανταλλαγής ευχών, μια καλή ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις σε ένα πιο χαλαρό και ευχάριστο κλίμα… Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους να έχετε μια καλή και δημιουργική χρονιά, υγεία σε σας και στις οικογένειές σας ! Για το 2018 και σε ότι αφορά τον Δήμο μας εύχομαι ο καθένας από τη πλευρά του να ανταποκριθεί επαρκώς στις απαιτήσεις της κοινωνίας, να εργαστούμε όλοι μαζί απρόσκοπτα για την πρόοδο του τόπου μας, ώστε ο Δήμος Αμυνταίου να είναι ένας ανθρώπινος Δήμος που σέβεται τους πολίτες και αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για τη βελτίωση της καθημερινότητάς του»   

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πατέρας Γεώργιος Μογλενίδης ενώ το φλουρί κέρδισε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννης Νάτσης

 

 

 

 

 

Βασιλόπιτα επίσης έκοψαν και οι υπάλληλοι του Δήμου Αμυνταίου την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018. Στο καλωσόρισμα του ο Δήμαρχος Αμυνταίου τόνισε: «Αναμφισβήτητα είστε η εικόνα του Δήμου μας και ο σύνδεσμός μας με τον πολίτη. Χαίρομαι που ακούω και από τους δημότες αλλά και από ανθρώπους που συνεργάζονται με άλλους δήμους ότι ο Δήμος Αμυνταίου είναι ένας από τους πιο καλά οργανωμένους δήμους, που ανταποκρίνεται άμεσα στα αιτήματα των πολιτών,  που διεκπεραιώνει τις υποθέσεις τους με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους Διευθυντές και τους Προϊσταμένους των τμημάτων για την καλή διαχείριση χρόνου και εργασιών αλλά και όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου που εργάζεται σκληρά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας.

 

 

 

 

 

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε η πόρτα του Γραφείου μου είναι ανοικτή για όλους, θέλω να είμαστε σε επαφή και να μου μεταφέρετε τους προβληματισμούς αλλά και τις ιδέες σας…».

Από τους υπαλλήλους του Δήμου το φλουρί κέρδισε η κ. Ουρανία Τζουβάρα.