Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που συνδιοργανώνεται με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην περιοχή

Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που συνδιοργανώνεται με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην περιοχή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που συνδιοργανώνεται με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην περιοχή.

To Εργατουπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας καλεί τους εργαζόμενους, πολίτες, συνταξιούχους, άνεργους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που συνδιοργανώνουν τα συνδικάτα της Δυτικής Μακεδονίας την Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 18:00 το απόγευμα στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης όπου θα παραστεί ο Πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας.

Μετά τις εξελίξεις στα ενεργειακά ζητήματα και την συμφωνία της κυβέρνησης για πώληση παραγωγικών μονάδων της ΔΕΗ μπάινει ταφόπλακα στη Δυτική Μακεδονία. Οι συνέπειες δεν αφορούν βέβαια μόνο την απώλεια θέσεων εργασίας και εισοδήματος για όσους εργάζονται στη ΔΕΗ, αλλά θα επηρεάσουν αρνητικά το σύνολο της τοπικής, πραγματικής οικονομίας.

Είμαστε μπροστά σε μια ιστορική καμπή για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας και η επιλογή που έχουμε είναι μόνο μία.

Να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να σταματήσουμε την επερχόμενη καταστροφή.

Τετάρτη και ώρα 6 το απόγευμα, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ