Επισκέψεις του Γιάννη Αντωνιάδη σε επιχειρήσεις του Νομού Φλώρινας

Με επιχειρηματίες και εμπόρους  του νομού συναντήθηκε ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης στα πλαίσια των τακτικών επισκέψεων του  σε επιχειρήσεις . Συγκεκριμένα ο  κ. Βουλευτής επισκέφτηκε την επιχείρηση μηχανικών κατασκευών   “Adams Technology” στον Φιλώτα , ιδιοκτησίας του κ. Ανδρέα Αδαμίδη και την εταιρεία εμπορίου σιτηρών « AGROLINE , Τσότρα Μαρία Ο.Ε»  των κυρίων Αρβανιτάκη Δημητρίου και Ταπακαράκη Βασιλείου στο Φιλώτα.

Ο κ. Βουλευτής συνομίλησε με τους επιχειρηματίες και ενημερώθηκε  για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Οι επαγγελματίες εξέφρασαν την μεγάλη δυσαρέσκεια τους για την υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ και τις εξαιρετικά μεγάλες ασφαλιστικές εισφορές που καλούνται να πληρώσουν  . Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν η υψηλή φορολογία αποτελεί τροχοπέδη για την ανάπτυξη και τη  βιωσιμότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και σοβαρός ανασταλτικός παράγοντας για επενδύσεις. Ακόμα οι επιχειρηματίες εξέφρασαν την ανησυχία τους για τις εξελίξεις στη ΔΕΗ και το μέλλον του ΑΗΣ Αμυνταίου –Φιλώτα  καθώς επίσης και για την διαρκή συρρίκνωση του κτηνοτροφικού τομέα λόγω των εξαιρετικά χαμηλών τιμών στο γάλα.

Ο κ. Βουλευτής ευχαρίστησε τους επαγγελματίες  για τη φιλοξενία και την  ενημέρωση. Με τη σειρά του ενημέρωσε για όλες τις ενέργειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα τόσο για τη ΔΕΗ όσο και για τον αγροτικό κόσμο με συχνές ερωτήσεις και παρεμβάσεις τόσο στο Κοινοβούλιο όσο και στα αρμόδια υπουργεία. Επίσης ο κ . Βουλευτής τόνισε τη σημασία της κατασκευής του κάθετου άξονα Πτολεμαϊδας – Φλώρινας που θα συνδέσει το νομό με την Εγνατία και θα διευκολύνει τις εμπορικές δραστηριότητες , βγάζοντας το νομό από την απομόνωση.

Επίσης  δεσμεύτηκε για την συντονισμένη δράση και με τους υπόλοιπους φορείς του νομού ( Ε.Β.Ε , Εργατικό Κέντρο , Αγροτικούς Συνεταιρισμούς, Τοπική Αυτοδιοίκηση)  έτσι ώστε ο νομός να διεκδικήσει όλα όσα δικαιούται  και τα οποία θα φέρουν ανάπτυξη , θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και θα τονώσουν την επιχειρηματικότητα.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ