Επίσκεψη του Γιάννη Αντωνιάδη στην Τ.Κ. Λιμνοχωρίου

Την Κυριακή  05/08/2018  ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε την Τ.Κ  Λιμνοχωρίου   του Δήμου Αμυνταίου .

Ο κ. Βουλευτής εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό  Κοιμήσεως της Θεοτόκου  και στη συνέχεια  επισκέφτηκε τα καφενεία του χωριού  όπου συνομίλησε με κατοίκους της τοπικής κοινότητας και  τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Τσαχειρίδη Γιώργο και ενημερώθηκε για θέματα  που  τους απασχολούν.

Οι κάτοικοι ανέφεραν στον κ. Βουλευτή για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εδώ και πολλά χρόνια με το πόσιμο νερό και τόνισαν πως βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επίλυσης του μιας και έχει διανοιχθεί η υδρευτική γεώτρηση από το Δήμο Αμυνταίου και απομένει μόνο η ηλεκτροδότηση της έτσι ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει. Παράλληλα εξέφρασαν τα παράπονα τους για το γεγονός της μη λειτουργίας των ιαματικών λουτρών «Μπάνια». Πρόκειται για ένα έργο με σημαντική αξία για την περιοχή το οποίο δυστυχώς παραμένει ανεκμετάλλευτο. Επίσης ζήτησαν την παρέμβαση του βουλευτή για την προστασία των λιμνών Ζάζαρης και Χειμαδίτιδας , δύο σημαντικών υδροβιότοπων της περιοχής που αποτελούν πόλο έλξης τουριστών.

Ο κ. Αντωνιάδης ευχαρίστησε τους κατοίκους για την ενημέρωση και δεσμεύτηκε για την ανάδειξη και επίλυση των αιτημάτων τους σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς ( Δήμο-Περιφέρεια). Επίσης ο κ. Βουλευτής επισκέφτηκε το αντλιοστάσιο του Τ.Ο.Ε.Β. Λιμνοχωρίου και ενημερώθηκε από τον γραμματέα του Τ.Ο.Ε.Β. κ. Μουταφίδη Αναστάσιο για τη λειτουργία του και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και έχουν να κάνουν κυρίως με τον εξοπλισμό του αντλιοστασίου και του δικτύου  ο οποίος είναι πεπαλαιωμένος και δημιουργεί αρκετά προβλήματα στην άρδευση των χωραφιών.

Ο κ. Βουλευτής ευχαριστεί θερμά τον ιερέα του χωριού π. Ισαάκ Χριστοδούλου, την εκκλησιαστική επιτροπή , τον Πολιτιστικό Σύλλογο και όλους τους κατοίκους για την ζεστή και εγκάρδια φιλοξενία που του επιφύλαξαν .

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ