Επίσκεψη του Γιάννη Αντωνιάδη στην Τ.Κ. Πολυποτάμου

Την Κυριακή 10/06 /2018 ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα  Πολυποτάμου  του Δήμου Φλώρινας.

Ο κ. Βουλευτής εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στη συνέχεια  με τον Πρόεδρο της κοινότητας  κ. Θανάση  Σαμπαλή  , επισκέφτηκε τα καφενεία του χωριού και συνομίλησε με τους κατοίκους.   Ο πρόεδρος και οι κάτοικοι συζήτησαν με τον κ. Βουλευτή για τα ζητήματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητα τους και ζήτησαν τη συνδρομή του .

Ο κ. Αντωνιάδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας για την θερμή φιλοξενία και την   ενημέρωση και  δεσμεύτηκε για την διαρκή επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων  καθώς επίσης και για την προώθηση και επίλυση των αιτημάτων  των κατοίκων μέσα από παρεμβάσεις και συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς. Επίσης ενημέρωσε  τους κατοίκους για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τον αγροτικό κόσμο και  τους συνταξιούχους  που θα εφαρμόσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν  λάβει την εντολή διακυβέρνησης της χώρας από τον ελληνικό λαό.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ