Εθελοντική Αιμοδοσία στο χώρο του Πανεπιστημίου

Η Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών των Πανεπιστημιακών τμημάτων Φλώρινας, στο πλαίσιο των προσπαθειών για ευαισθητοποίηση των νέων σε θέματα υγείας, πρόληψης και εθελοντικής προσφοράς διοργανώνει  Εθελοντική Αιμοδοσία στο χώρο του Πανεπιστημίου. Η δράση αυτή, η οποία πλέον αποτελεί θεσμό για την πανεπιστημιακή κοινότητα της Φλώρινας, είναι μια πρωτοβουλία η οποία δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές και σε όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες, να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο συμμετέχοντας στην καθιερωμένη Εθελοντική Αιμοδοσία.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία του Πανεπιστημίου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017, στην Αίθουσα Μ1 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα (ισόγειο, απέναντι από τα εργαστήρια πληροφορικής) από τις 09.00 έως τις  13.30.

Με το παρόν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις δράσεις μας αλλά και να σας προσκαλέσουμε να συμμετέχετε στις προσπάθειες μας για μια ισχυρή τράπεζα αίματος η οποία θα είναι ικανή να καλύπτει ανά πάσα στιγμή την ανάγκη για αίμα.

 

Για την Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών,

Δρ. Κωνσταντίνος Στεργίου