Σημασία έχει ποιοι και πόσοι πολεμάνε με Ελληνικό θάρρος τους δωσίλογους

Σημασία έχει ποιοι και πόσοι πολεμάνε με Ελληνικό θάρρος τους δωσίλογους

  • Πρέπει να νικήσουμε το φόβο που γεννά

 η  άγνοια και να δράσουμε ενωμένοι

 

Του Γαβριήλ Θ. Λαμψίδη

[email protected]

Πάμε όπου μας πάει η επικαιρότητα! Γερμανία, Σόϊμπλε, Μέρκελ και όσοι συμφωνούν μαζί τους ή τους επικρίνουν! Ε, και; Αλλάζει τίποτα; Αν θα γίνει το …κούρεμα, αν μας δοθεί το δάνειο, αν θα τοποθετηθούν, με το έτσι θέλω, επίτροποι, αν συσταθεί ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ειδικός λογαριασμός, από τον οποίο θα πληρώνονται κατά προτεραιότητα οι τοκογλύφοι δανειστές μας. Ε, και; Αλλάζει τίποτα;

Σημασία έχει ποιοι και πόσοι πολεμάμε δυναμικά, με θεϊκή επιμονή και ΕΛΛΗΝΙΚΟ θάρρος τους δωσίλογους. Όλα τα άλλα ( θα το επαναλαμβάνουμε και μάλιστα υπογραμμισμένα)  δεν έχουν νόημα. Όλα τα άλλα θα ήταν λάθος εκτίμηση αν λέγαμε ότι είναι χαμένος καιρός. Δεν έχουμε άλλο καιρό να χάσουμε! Όλα τα περιθώρια έχουν εξαντληθεί! Τώρα πρέπει να έρθουμε κοντά, όλοι όσοι έχουμε συνειδητοποιήσει ποιο είναι το πρόβλημα και με ΕΛΛΗΝΙΚΟ, όπως γράψαμε, θάρρος, να κάνουμε αυτό, που θα έπρεπε να είχαμε κάνει από τις αρχές του 2009.

Συνταγματολόγοι, πανεπιστημιακοί, αναστήματα, δικαστές, ιεράρχες, δημοσιογράφοι και εκδότες αποφασισμένοι, με την νεολαία, τους χειραφετημένους εργάτες και  υπαλλήλους, τους  αγρότες και τα στρατευμένα παιδιά στο πλευρό τους, σωματικά ή ψυχικά, θα έπρεπε να είχαμε υποχρεώσει σε παραίτηση την κυβέρνηση του ΓΑΠ, διότι με δική της παραδοχή ήταν / περιήλθε σε απόλυτη αδυναμία να εφαρμόσει το προεκλογικό της πρόγραμμα. Επιπροσθέτως  και λόγω εκτάκτων περιστάσεων και συνθηκών, εκείνη η κυβέρνηση δεν είχε τη νομιμοποίηση να πάρει αποφάσεις και να δεσμεύει τη χώρα μας απέναντι σε οποιονδήποτε. Πόσο μάλλον, να μας «φυλακίσει» στο «κάτεργο» του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Το «έγκλημα» έχει διαπραχθεί και τα αποδεικτικά στοιχεία, οι αυτόπτες μάρτυρες, άφθονούν. Είναι απίστευτο ότι οι αποδεδειγμένα ένοχοι δεν κυκλοφορούν απλά μεταξύ μας, αλλά κατέχουν πόστα στον κυβερνητικό μηχανισμό, με πρώτο και …χειρότερο το δοτό πρωθυπουργό, ο οποίος έχει το παρελθόν του, κάτι που καθιστά εξαιρετικά ύποπτο το παρόν του. Στο διαδίκτυο υπάρχουν υπογεγραμμένα άρθρα – καταγγελίες  για τον ΓΑΠ και τα μέλη της οικογένειας του, χωρίς να δίδεται απάντηση, χωρίς να επιδεικνύεται η παραμικρή ευθιξία, για την προστασία – υποτίθεται – του ονόματος ή της όποιας υπόληψης αυτών τους οποίους αφορούν οι καταγγελίες.

Οι αδίστακτοι τοκογλύφοι, χωρίς τους δωσίλογους και τους «διορισμένους» από τη χούντα των Βρυξελλών, είναι ανθρωπάρια του φτυσίματος και της καρπαζιάς. Μας φόρτωσαν το χρέος, μέσω των εξαγορασμένων και απόλυτα εξαρτημένων πολιτικών της συμφοράς, αλλά πέτυχαν και να μας φοβίσουν, επειδή δεν υπήρξαμε όσο επέβαλαν τα πράγματα ανεξάρτητοι και ενημερωμένοι. Γι’ αυτό, οι Έλληνες, πρέπει να νικήσουμε το φόβο και με πηγή της δύναμής μας τη γνώση της πραγματικότητας να αντιδράσουμε δυναμικά. Χρειαζόμαστε μπροστάρηδες, με ακέραιο φρόνημα και αρετές, διότι μόνον αυτοί, από τη μεταπολίτευση και ως τις μέρες μας κράτησαν αποστάσεις από τους χαφιέδες και τα μίσθρανα όργανα των ξένων.

Κάποιοι λίγοι βουλευτές απέδειξαν ότι σεβάστηκαν την ιδιότητα του εκπροσώπου του λαού . Να τους βοηθήσουμε για να μας βοηθήσουν. Δίπλα σ’ αυτούς να ενθαρρύνουμε τους αντρείους και τους καθαρούς να πρωταγωνιστήσουν, κυρίως, όσον αφορά  την εκδίωξη των άχρηστων και επικίνδυνων από τα πόστα που κατέχουν ακόμη! Στο χρόνο που παρήλθε, από την …αλλαγή της σκυτάλης, μεταξύ Κ. Καραμανλή (του μικρού) και του ΓΑΠ, έχουν κριθεί τα πάντα. Το Σύνταγμα παραβιάστηκε, η εθνική κυριαρχία καταργήθηκε, ο λαός – κυρίως αυτό – αγνοήθηκε, η οικονομία παραμένει ανάπηρη. Η εξέγερση, λένε οι σοφοί, είναι …η αναθεώρηση της Δημοκρατίας. Αυτό να κάνουμε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή.