Ο δότης και ο λήπτης!

Ο δότης και ο λήπτης!
 
-Η σημασία της δωρεάς από ένα πρόσωπο προς ένα άλλο είναι πολύ σημαντική,  ακόμα περισσότερο η δωρεά λαμβάνει μεγαλύτερη αξία όταν δίδεται στο δημόσιο.
-Στις μέρες μας λίγοι είναι αυτοί που ξοδεύουν χρήματα προκειμένου να δώσουν καλύτερες συνθήκες στην στέγαση δημόσιων υπηρεσιών.
-Πριν λίγα χρόνια ο πρόεδρος της τεχνικής εταιρίας ΑΣΠΑΤΕ  Α.Τ.Ε Κωνσταντίνος Ασλανίδης ανέλαβε ανιδιοτελώς να ανακατασκευάσει το μεθοριακό αστυνομικό τμήμα Νέου Καυκάσου Φλώρινας με σκοπό να εγκατασταθεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κ. Κλεινών.
-Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έδωσε καλύτερες συνθήκες στέγασης σε μια υπηρεσία υψηλής σημασίας για την ευρύτερη περιοχή μας!, το μόνο που ζήτησε ο δότης είναι να τοποθετηθεί μια πινακίδα με το όνομα του ως δωρητής, κάτι που έγινε, στα χρόνια που πέρασαν η πινακίδα «έπεσε»…  ίσως δεν δημιουργήθηκε  η απαιτούμενη σχέση συμπαράστασης και εκτίμησης στο πρόσωπό του από τον επωφελούμενο λήπτη, ίσως η κακιά στιγμή από τις πρόσφατες εργασίες την «έριξαν» στα αζήτητα, τα ίσως όμως είναι πολλά για να μην υπάρχουν ας γίνει το αυτονόητο, κάτι που αν όχι νομικά τουλάχιστον επιβάλλεται ηθικά!.-
 
   Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος – Εκδότης