Μορφή γενοκτονίας εκλαμβάνει το σχέδιο αφανισμού των ακραιφνών Ελλήνων!

ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΕΘΟΡΙΟΥ

 

Η εκδήλωση της οργής μας πρέπει να είναι
άμεση και να έχει τη δυναμική της έσχατης ώρας

Του Γαβριήλ Θ. Λαμψίδη
[email protected]

Ο χορτάτος δεν σκέφτεται το νηστικό. Αυτό ακριβώς συμβαίνει στις μέρες μας και, μάλιστα, καθόλου τυχαία. Πολύπειροι σ’ αυτά οι ξένοι δυνάστες χώρισαν το λαό μας σε χορτάτους και νηστικούς, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις, επειδή, όπως σημειώσαμε, γνωρίζουν εκ των προτέρων ποια θα είναι η στάση των δωσίλογων συνεργατών τους. Όμως, παρά τους υπολογισμούς τους, η κατάσταση στη χώρα μας αγριεύει.
Οι δοκιμές πάνω στην αντοχή των Ελλήνων δεν ήταν ενθαρρυντικές για τους βασανιστές τους. Έτσι, οι δωσίλογοι συμβουλεύουν τους ξένους δυνάστες να χρησιμοποιήσουν δοκιμασμένες δικές τους πρακτικές, δίνοντάς τους τη διαβεβαίωση ότι οι Έλληνες είναι ευκολόπιστοι και επιρρεπείς στην κοροϊδία, ελαττώματα που τους έφεραν στο σημερινό χάλι. Τολμούν και κάνουν αυτές τις σκέψεις οι δωσίλογοι, ενθαρρυμένοι από το γεγονός ότι ενώ κατέστρεψαν οικονομικά την Ελλάδα, λαφυραγώγησαν την εθνική περιουσία και διέσυραν τον λαό της, παραμένουν ατιμώρητοι!
Είναι γεγονός, οφείλουμε να το παραδεχτούμε. Πουθενά στον κόσμο, στην Αφρική, στην Ασία, στη Νότια Αμερική, σε όλες τις χώρες, ακόμα και σ’ αυτές που θεωρούνται ή είναι υποανάπτυκτες, αν είχε συμβεί μία παρόμοια λεηλασία, οι ένοχοι θα είχαν τιμωρηθεί παραδειγματικά. Σίγουρα υπάρχει κάποια εξήγηση, ένα άλυτο μυστήριο, που ο λαός μας από παράδειγμα προς μίμηση έγινε παράδειγμα προς αποφυγήν, υπομένοντας καρτερικά και παρ’ ότι αθώος, τις επιπτώσεις μιας τόσο μεγάλης εθνικής καταστροφής. Όταν, μάλιστα, έχει αποδειχθεί και κατανοηθεί από όλους, ότι αυτή η καταστροφή συντελέστηκε με μεθοδεύσεις που χρονολογούνται από τη μεταπολίτευση και οι οποίες κορυφώθηκαν και πήραν το χαρακτήρα εφιαλτικής συμπεριφοράς στο πλαίσιο της τεχνητής διεθνούς οικονομικής κρίσης, υπό τον μανδύα της οποίας υπολόγιζαν να καλύψουν τα ανομήματά τους οι προδότες, χωρίς να τα καταφέρουν.
Οι χορτάτοι στη χώρα μας έχουν βεβαρημένο παρελθόν. Εξαργύρωσαν την υποτέλειά τους στους ξένους με τη διατήρηση των προνομίων τους. Εκ του λόγου αυτού, η ανοχή μας απέναντί τους είναι διπλά ένοχη και αγγίζει τα όρια της αθέλητης υποτέλειας προς τους δυνάστες μας, τους οποίους εξυπηρετεί! Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι πολύ πριν από την υπογραφή του Μνημονίου και της Δανειακής Σύμβασης, φρόντισαν οι τροϊκανοί να μην συμπεριλάβουν τους δωσίλογους συνεργάτες τους στις οδυνηρές περικοπές, ανταμείβοντάς τους για την προδοσία τους. Από τον ανώτατο άρχοντα μέχρι τον κλητήρα του κατοχικού καθεστώτος, η …ατιμωτική εξαίρεση, που συνιστά η ευνοϊκή μεταχείριση, από άποψη εισοδημάτων και προνομίων, είναι απτή πραγματικότητα που βοά και σκανδαλίζει στον υπερθετικό βαθμό.
Η περιγραφή μας ανταποκρίνεται μέχρι κεραίας σ’ αυτό που συμβαίνει μπροστά στα μάτια της εμβρόντητης ελληνικής και διεθνούς κοινής γνώμης, χωρίς να έχει γίνει ούτε μια έστω απόπειρα εξουδετέρωσης ή συντριβής των θρασύτατων συνωμοτών και των συνεργατών τους δωσίλογων. Η ένοχη αδράνεια, όχι τόσο των πολιτών, όσο εκείνων οι οποίοι όφειλαν να προασπίσουν την εθνική ανεξαρτησία και την αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού, εξ’ ονόματός του και υπέρ του, επέτρεψε στους δωσίλογους να συστηθούν στους επιτρόπους της χούντας των Βρυξελλών, ως πληρεξούσιοι του Ελληνικού λαού και να υπογράψουν, ως υποτελείς και προσκυνημένοι, όλες τις αντισυνταγματικές και ως εκ τούτου παράνομες συμβάσεις, με κίνητρο την προσωπική ενός εκάστου εξασφάλιση και του υπηρετικού προσωπικού τους, σε βάρος των νοικοκυραίων Ελλήνων.
Η σχέση δωσίλογων και ξένων επιτρόπων είναι ισχυρή, διατηρείται και παρατείνεται η ισχύ της, διότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το σχέδιο κατάληψης της χώρας μας και δεν έχει κατοχυρωθεί η εκποίηση / ιδιοποίηση της εθνικής περιουσίας. Στο πλαίσιο της κατάστασης που περιγράψαμε και αυτή η εκκρεμότητα ευνοεί τους ξένους, παρατείνοντας το μαρτύριο των Ελλήνων. Ενώ, δηλαδή, αδυνατούμε να βελτιώσουμε τη θέση μας, επιδικάζονται σε βάρος μας συνέπειες που έχουν το χαρακτήρα αφάνταστων στερήσεων, που καταρακώνουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, που υποχρεώνουν την νεολαία μας, την ελπίδα του ΄Εθνους, σε μετανάστευση, ενώ αυξάνουν οι θάνατοι από στερήσεις και καταγράφεται ανησυχητικά μεγάλος αριθμός αυτοκτονιών!
Αν δεν υπάρξει κοινωνική αντίδραση / εξέγερση, αυτή που μας υποχρεώνει να εκδηλώσουμε, από πατριωτικό καθήκον, το ίδιο το Σύνταγμα, τα πράγματα θα οδηγηθούν εκεί όπου θέλουν να τα πάνε οι δυνάστες μας. Και ποιο είναι αυτό το ακρότατο όριο; Να μην είναι ποτέ δυνατή η ακύρωση των συμφωνιών που συνήψαν με τους δωσίλογους οι δυνάμεις κατοχής, καθώς θα έχουν εξοντωθεί μέχρις ενός οι γνήσιοι και αυθεντικοί εκπρόσωποι του Ελληνικού λαού.
Κάθε μέρα που περνάει καθίσταται εξαιρετικά πιο δυσχερής η θέση μας ως νοικοκυραίων Ελλήνων στον ίδιο τον τόπο μας, έναντι της προδοτικής συμμαχίας δωσίλογων – επιτρόπων. Πρόκειται για μια μορφή γενοκτονίας των ακραιφνών Ελλήνων σε επίπεδο δικαιωμάτων, δικαιοδοσίας και αντιπροσωπεύσεως. Είμαστε συντριπτικά περισσότεροι και, φυσικά, ικανότεροι και ηρωϊκότεροι από τον εσμό των δωσίλογων, αλλά διανύουμε το χρονικό περιθώριο, μετά το οποίο θα έχουν τελειώσει όλα!
Γι’ αυτό είναι η ώρα, η έσχατη ώρα, να αντικρύσουμε την αλήθεια και την εικόνα της τραγικής μοίρας που μας επιφυλάσσουν οι από καταβολής κόσμου αδυσώπητοι εχθροί μας, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα που θα συμπυκνώνει όλο το νόημα της ύπαρξης και της αποστολής μας ως Έθνους, που συνέβαλε, όσο κανένας άλλος λαός, στην υλοποίηση του Σχεδίου του Θεού. Ουδείς σοβαρός άνθρωπος θα αποφάσιζε να το αμφισβητήσει αυτό και να αρνηθεί ότι η ανακαίνιση του κόσμου και η έξοδός του από τη βαρβαρότητα στον εξανθρωπισμό, έγινε με φωτοδότη και οδηγό το Ελληνικό Έθνος. Αν τώρα, ακόμα και οι πολλοί διαπιστώνουν ότι ο κόσμος αυτός κλονίζεται και δεν αποκλείεται να ανατιναχθεί στον αέρα, το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι ότι ο χρόνος είναι ώριμος / αποκαλυπτικός. Τίποτε δεν αποκλείεται, αλλά αν συμβεί το χειρότερο, αυτό θα γίνει με επίγνωση των συνεπειών και θα επισύρει την αιώνια καταδίκη των οργάνων του Σκότους.
Το ότι οι πάντες και πρωταρχικά οι ηγεμονεύοντες, γνωρίζουν ή δεν δύνανται να αρνηθούν ότι τους έχει παραχωρηθεί, κατ’ απόλυτη ισότητα και δικαιοσύνη, το αυτεξούσιο και δια του χαρίσματος αυτού η ελεύθερη επιλογή του Φωτός ή τους Σκότους, αποτελεί τη θεμελιώδη αρχή της Δημιουργίας. Με τη «σταύρωση» της Ελλάδος, που είναι μια πράξη εγκληματική, αχάριστη και άλλο τόσο αυτοκτονική, προσεγγίζει η ώρα της ολοκλήρωσης του Σχεδίου του Θεού, που συνεπάγεται τη συντριβή των «αρχόντων του Σκότους», ως ανήθικων αυτουργών και αποστατών της εγκόσμιας ευταξίας.
Η Ελλάδα δεν είναι απροστάτευτη. Είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της Δημιουργίας. Χωρίς την Ελλάδα, θα κλονιστεί το Σύμπαν! Θα πάψει να ισχύει ο νόμος της βαρύτητας και θα υποχωρήσει το στερέωμα!