Κε Παπαχρήστου δεν έχετε κουραστεί να αυτόδιαψεύδεστε συνεχώς;

Κε Παπαχρήστου δεν έχετε κουραστεί να αυτόδιαψεύδεστε συνεχώς;

O κος Παπαχρήστου, για μια ακόμη φορά έσπευσε να λασπολογήσει, γράφοντας στις 12/10/2018 για τη «μη έναρξη της Τηλεθέρμανσης για την περίοδο 2018-19».

Ωστόσο, προς απογοήτευση του κου Παπαχρήστου, αλλά προς ικανοποίηση όλων των συνδημοτών μας, η Τηλεθέρμανση ξεκίνησε κανονικά τη λειτουργία της από τις 14/10 ενώ ο ΑΗΣ Αμυνταίου τέθηκε σε λειτουργία στις 13/10. Μάλλον μπερδεύεται με το 2011 επί των ημερών του, όπου αδυνατούσε τότε να ξεκινήσει την Τηλεθέρμανση λόγω της διαχειριστικής του ανικανότητας. Θυμίζουμε ότι είχε αποφασίσει τότε να κατασκευάσει παράκαιρα παροχές σε ημετέρους του, όμως δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τα δίκτυα.

Ο κος Παπαχρήστου έχει επιδοθεί τα τελευταία 2 χρόνια σε μια ακατάσχετη καταστροφολογία, ότι ΑΗΣ Αμυνταίου κλείνει και έτσι η Τηλεθέρμανση θα σταματήσει τη λειτουργία της, ευελπιστώντας πως θα του δοθεί μια χρυσή ευκαιρία να αποκομίσει πολιτικό όφελος. Ωστόσο ο ίδιος 4 χρόνια σαν έμμισθος Πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ, ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΖΩΝ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ!! Αντίθετα εμείς ως Δημοτική Αρχή είχαμε ως πρωταρχικό μέλημά μας την εξασφάλιση της Τηλεθέρμανσης και παράλληλα τη συνέχιση της λειτουργίας του ΑΗΣ Αμυνταίου. Το αποδείξαμε έμπρακτα υπογράφοντας πρόσφατα τη σύμβαση για την κατασκευή του πολύ σημαντικού έργου των δικών μας μονάδων παραγωγής, αξίας περίπου 15 εκ. € που θα διασφαλίσουν την Τηλεθέρμανση στο μέλλον. Για την πολύ μεγάλη αυτή επιτυχία λάβαμε τα εύσημα όλης της κοινωνίας και η έναρξη κατασκευής του έργου προβλήθηκε σε εθνικό επίπεδο ως εμβληματικό έργο. Ωστόσο η μικροψυχία και οι κομπλεξισμοί του κου Παπαχρήστου δεν του επέτρεψαν δυστυχώς ούτε να παραβρεθεί στην υπογραφή ούτε να μας συγχαρεί!!

Δεν έχετε κουραστεί κε Παπαχρήστου να διαψεύδεστε και να ευτελίζεστε συνεχώς εξαιτίας των άστοχων και επιπόλαιων πράξεων σας και των ψεμάτων σας; Ακόμη δεν έχετε καταλάβει ότι έτσι δεν αποκομίζετε εκλογικά οφέλη, αλλά εκτίθεστε συνεχώς;

Τον Αύγουστο του 2014 με την αποχώρησή σας, αφήσατε τη ΔΕΤΕΠΑ χωρίς προσωπικό λειτουργίας, χωρίς σχετική εργολαβία και με το προσωπικό απλήρωτο, πιστεύοντας έτσι πως δεν θα καταφέρουμε στο πολύ μικρό διάστημα ως το Οκτώβριο του 2014 να αναθέσουμε εργολαβία για την λειτουργία και να ξεκινήσουμε την Τηλεθέρμανση. ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΤΕ.

Το 2015 διαλαλούσατε ότι δεν επρόκειτο να κατασκευάσουμε το μεγάλο έργο των επεκτάσεων και ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πάρουν Τηλεθέρμανση οι νέοι καταναλωτές τον Οκτώβριο του 2015. ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΤΕ.

Από την αρχή της θητείας μας διαλαλούσατε συνεχώς ότι δεν υπήρχε περίπτωση να υλοποιήσουμε έργο κατασκευής δικών μας μονάδων. ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΤΕ.

Έκπληκτοι διαβάσαμε στο πρόσφατο δημοσίευμα σας ότι θεωρείται σημαντικό έργο σας το γεγονός ότι καταφέρατε να κάνετε τηλεφωνική σύνδεση του αντλιοστασίου της ΔΕΤΕΠΑ με τον ΟΤΕ και το γεγονός ότι αγοράσατε καρέκλες και γραφεία, για να φτιάξετε γραφείο Διοίκησης, ώστε να κάθεστε εσείς ο ίδιος! Από την άλλη δε, αν αναλογιστούμε ότι δεν καταφέρατε να πράξετε και κανένα ουσιαστικό έργο στη ΔΕΤΕΠΑ, δικαιολογημένα καυχιέστε για τα παραπάνω μεγαλουργήματα σας!

Παράλληλα ψεύδεστε συστηματικά από το 2012 ότι δεν υπήρχε μελέτη για το τότε έργο των 13 εκ. € και ότι εσείς εντάξατε το έργο στις Βρυξέλλες. Κε Παπαχρήστου μετά από 4 χρόνια Πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι δεν είναι δυνατό να υποβάλεις πρόταση για χρηματοδότηση έργου στο ΕΣΠΑ, αν δεν έχεις οριστική μελέτη; Υπενθυμίζουμε ότι την πρόταση του έργου είχαμε υποβάλλει εμείς το 2010 στο ΕΠΠΕΡΑΑ, και λάβαμε τότε θετική αξιολόγηση. Δεν έχετε καταλάβει ότι στις Βρυξέλες το 2011 τα έργα και των ΤΡΙΩΝ Τηλεθερμάνσεων της Δυτικής Μακεδονίας εξεταστήκαν από την αρμόδια αρχή του Ανταγωνισμού, για να διασφαλιστεί ότι δεν στρεβλώνουν το ανταγωνισμό της ελεύθερης αγοράς και ουδεμία σχέση είχε η διαδικασία αυτή με την ένταξη του έργου στο ΕΠΠΕΡΑΑ; Δεν ξέρετε ότι το Δεκέμβριο του 2012 έλαβαν οριστική ένταξη ταυτόχρονα και τα 3 έργα των τηλεθερμάνσεων Πτολεμαΐδας, Κοζάνης και Αμυνταίου; Μήπως στις Βρυξέλλες πετύχατε την ένταξη στο ΕΣΠΑ και της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας και της Κοζάνης; Γιατί θέλετε να δημιουργήσετε ψευδείς εντυπώσεις ότι «σώσατε το έργο» ενώ στην πραγματικότητα δεν κάνατε τίποτα;  Το μόνο που καταφέρατε ήταν, προεκλογικά το 2014, να ξεκινήσει μετά κόπων και βασάνων η υλοποίηση του έργου. Το καλοκαίρι του 2014 οι εργολαβίες σταμάτησαν, επειδή μπλοκάρετε την χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ με τις άστοχες και παράνομες ενέργειές σας!

Το 2014, λίγο πριν αποχωρήσετε από τη ΔΕΤΕΠΑ, αποστείλατε καταγγελίες προς πασα διοικητική και εισαγγελική αρχή, νομίζοντας πως έτσι θα μπλοκάρετε τη λειτουργία της επιχείρησης και θα παγώσετε τις κοινοτικές χρηματοδοτήσεις, για να έχετε την ευχέρεια στη συνέχεια να λασπολογείτε, όπως πολύ καλά ξέρετε να πράττετε. ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΤΕ ΞΑΝΑ και εκτεθήκατε τόσο στην παράταξη σας όσο και στην κοινωνία καθώς είχατε παραπληροφορήσει τους πάντες!! Οι πράξεις σας τελικά δεν έπεισαν κανέναν ότι στόχευαν στην προάσπιση της ΔΕΤΕΠΑ παρά μόνον στην ανήθικη αποκόμιση προσωπικού σας οφέλους.

Οποιοσδήποτε άλλος στη θέση σας, που διαθέτει στοιχειώδη αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό θα είχε παραιτηθεί προ -πολλού κε Παπαχρήστου!

Δεν έχετε βαρεθεί να ψεύδεστε συνεχώς νομίζοντας πως έτσι θα συγκαλύψετε την ανικανότητα σας και την πλήρη απουσία έργων;

Κε Παπαχρήστου θα μας απαντήσετε τελικά γιατί γενικώς ΔΕΝ ΠΡΑΞΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ως έμμισθος πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ, κοστίζοντας στην επιχείρηση κατά την θητεία σας συνολικά 40.329,12€;

Κε Παπαχρήστου θα μας πείτε γιατί όσες φορές πραγματοποιήσαμε ενημερωτικές εκδηλώσεις για την Τηλεθέρμανση το βάλατε στο πόδια φοβούμενος να ακούσετε και να απαντήσετε!

Κε Παπαχρήστου έχετε καταλάβει για ποιο λόγο οι συμπολίτες μας μάς τιμούν σταθερά με την ψήφο τους, αναγνωρίζοντας τα έργα μας και τη συνέπεια μας, ενώ εσάς σας έχουν  απαξιώσει;

Κε Παπαχρήστου θα μας απαντήσετε αν θα είστε υποψήφιος δήμαρχος όπως ονειρευόσασταν ή θα κάνετε και πάλι τον λαγό, μιας και δεν έχετε τίποτα να παρουσιάσετε στους συμπολίτες μας;

 

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου

Θεοδωρίδης Κων/νος