Η Ελλάδα δεν είναι απροστάτευτη. Η μοίρα των δωσίλογων είναι προδιαγεγραμμένη

Η Ελλάδα δεν είναι απροστάτευτη. Η μοίρα των δωσίλογων είναι προδιαγεγραμμένη

 

Του Γαβριήλ Θ. Λαμψίδη

[email protected]

 

Η Ελλάδα δεν είναι απροστάτευτη. Αδύναμα βλαστάρια του αγρού είναι όλοι αυτοί που παρουσιάζονται ως εν δυνάμει εξουσιαστές της μοίρας της. Έχουν ξεπεράσει ακόμη και τα πιο ακραία κινηματογραφικά σενάρια οι πρακτικές που χρησιμοποιούν, καθώς με εγκληματικά ένστικτα  επιβάλλουν εν καιρώ ειρήνης  στους Έλληνες συνθήκες ζωής χειρότερες και από αυτές της εμπολέμου καταστάσεως. Όμως η Πατρίδα μας δεν έχασε κανένα πόλεμο για να έχουν οι πολίτες της μεταχείριση αιχμαλώτου. Η κατοχή της από τους δήθεν «εταίρους» της αποτελεί την εξέλιξη πράξεων και ενεργειών δωσίλογων, που χρονολογούνται από τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης.

Η καταστροφή ενός λαού, στον οποίο οι σημερινοί δυνάστες μας χρεώνουν αμαρτίες που δεν διέπραξε, ενώ είναι οι πιο καλά ενημερωμένοι για την ευθύνη των διεφθαρμένων πολιτικών, με τους οποίους συνεργάζονταν και των οποίων τις προδοτικές υπηρεσίες εξασφάλισαν έναντι πολλών αργυρίων,  έχει  πλημμυρίσει με αγανάκτηση τους Έλληνες, αλλά – θα γράφαμε με το δικαίωμα της μεγάλης και άλλο τόσο ανθρώπινης ενόχλησής μας – και τον Ουρανό…

Η προέκταση δεν γίνεται με αφέλεια, ούτε καν με χριστιανική αγαθοσύνη, που θα έδινε το δικαίωμα να μας κατατάξουν στους παραδομένους στη μοίρα τους. Όσοι έχουν μάτια για να βλέπουν και αυτιά για να ακούν, σύμφωνα με την Αγία Γραφή, διακρίνουν ήδη τα σημάδια της καταιγίδας που έρχεται και η οποία θα σαρώσει τα έτσι κι’ αλλιώς άδεια κουφάρια των προδοτών.

Η Ελλάδα δεν είναι απροστάτευτη, αυτό πρέπει να έχουν υπόψη τους, κατά κύριο λόγο, οι Έλληνες και δευτερευόντως οι δωσίλογοι. Διότι, εκείνων η μοίρα είναι προδιαγεγραμμένη.

Μετά τη ψήφιση της δανειακής σύμβασης, έχει δημιουργηθεί ένα μόνιμο χώρισμα μεταξύ Ελλήνων και προδοτών. Η εντύπωση ότι από εδώ και στο εξής θα περνούμε καλά οι προδότες και θα υποφέρουν οι Έλληνες, είναι απόλυτα πλανημένη. Πλανημένη είναι επίσης η εντύπωση ότι αυτή η κατάσταση θα διαρκέσει όσο χρόνο έχουν προγραμματίσει οι δήμιοι των Ελλήνων στο «Διευθυντήριο των Βρυξελλών». Το μέλλον των Ελλήνων δεν εξαρτάται από τις αποφάσεις των ορκισμένων εχθρών τους. Την υπογραφή να υπάρχει Ελλάδα, ως στύλος της Δημιουργίας, την έβαλε ο Θεός, την παρουσία του οποίου, από εδώ και στο εξής, θα αισθανθούν με συντριπτικά χτυπήματα οι κλονισμένοι εγκέφαλοι της συνωμοσίας.

Οι Έλληνες πρέπει να δείξουν υπομονή και αλληλεγγύη μεταξύ τους. Να πορευτούν στο εξής με άλλο πνεύμα και, φυσικά, με φανερή μεταμέλεια, κυρίως, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στους πολιτικούς, αλλά και για την ανοχή τους απέναντι εκείνων, που κρατούν δούλη του Καίσαρα την κρατούσα Εκκλησία, μέχρι και αυτής της ώρας. Οι πληροφορίες ότι χτίζεται ή ότι έχει ήδη χτιστεί ο ναός του Σολομώντος, άλλο θέλουν να πουν και να εμπεδώσουν. Ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, πριν από την επιστροφή από το Σκοτάδι στο Φως των νεκρωμένων και αμετανόητων  θεοκτόνων.

Η Ελλάδα μας υπάρχει και θαυμάζεται, φυσικά, όχι ως υπερδύναμη, που δεν είναι, αλλά ως χώρα – οδηγός και φωτοδότης της μιας αληθινής και εξ αποκαλύψεως θρησκείας. Σε νησί του Αιγαίου μας γράφτηκε στα ελληνικά το βιβλίο της Αποκάλυψης, καθ’ υπαγόρευση αγγέλου! Το βιβλίο γι’ αυτά που θα γίνουν. Όσα ζούμε εδώ και αρκετό καιρό είναι οι ξεκλειδωμένες αναγγελίες του βιβλίου της Αποκάλυψης.

Έλληνες, μη φοβείσθε! Εν τω κόσμω θλίψιν έξετε, αλλά θαρσείτε, εγώ νενίκηκα τον κόσμον (Ιω. 16 – 33)