ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΗΣ, ολοκλήρωσε τον κύκλο των λαμπρών ακαδημαϊκών σπουδών του, έχοντας πρώτα αποκτήσει αριστεύοντας το Πτυχίο του στις Πολιτικές Επιστήμες από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μετά έχοντας αποκτήσει το Μεταπτυχιακό του (masters) στην Παγκόσμια Πολιτική (Global Politics) από το φημισμένο London School of Economics (LSE), και τέλος τώρα περαιώνοντας την διδακτορική έρευνα του στα ευρύτερα πεδία της πολιτικής φιλοσοφίας και φιλοσοφίας ως ιστορίας των ιδεών, για την οποία αναγορεύθηκε ΔΙΔΑΚΤΩΡ (Ph.D.) από το εγνωσμένου κύρους και μέλος του Russell Group Πανεπιστήμιο του ΓΙΟΡΚ. 

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

Επιθυμούμε να εκφράσομε τα θερμά μας ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον ξεχωριστό Γιο και Αδερφό μας, ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΛΑΗ, για την λίαν επάξια απόκτηση του Διδακτορικού του τίτλου και την αναγόρευση του σε ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ από το Πανεπιστήμιο του ΓΙΟΡΚ. Του ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας λαμπρή πορεία και τα καλύτερα στην ζωή του! (που πιστεύομε ότι έπονται). Αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι και ευλογημένοι.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ                                                                                                  Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ

Χρήστος Λάης – Μαργαρίτα Ρώμπαπα                                                                  Ζωή Λάη