ΧΟΡΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΧΟΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 1ος χορός Συνάντησης Αποφοίτων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας και του Παραρτήματος Αμυνταίου στο κέντρο διασκέδασης «Μέγας Αλέξανδρος» στην Άνω Καλλινίκη Φλώρινας.

 

Το ΣΔΕ Φλώρινας λειτουργεί από το 2004 στη Φλώρινα και το 2008 ιδρύθηκε το Παράρτημα Αμυνταίου. Μέσα σ’ αυτά τα χρόνια 300 συμπολίτες μας ξαναέπιασαν το νήμα της εκπαίδευσης από κει που το άφησαν για δικούς του λόγους ο καθένας, χάρηκαν τα αγαθά της γνώσης, εκπλήρωσαν ένα παλιό τους όνειρο και απόκτησαν απολυτήριο τίτλο Γυμνασίου. Μια επιθυμία χρόνων για επανένωση και συνάντηση όλων έγινε πραγματικότητα. Αρκετοί μαθητές και καθηγητές του ΣΔΕ και της Έδρας και του Παραρτήματος Αμυνταίου έδωσαν το παρόν, βρεθήκαμε και διασκεδάσαμε όλοι μαζί.

 

Ευχαριστούμε τους Βουλευτές του νομού μας κ. Γιάννη Αντωνιάδη και κ. Κώστα Σέλτσα, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Σωτήρη Βόσδου, τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Μπαρδάκα και τον κ.Θωμά Μπούσιο, πρώην Διευθυντή του ΣΔΕ Φλώρινας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

Ευχαριστούμε όλους όσους με κάθε τρόπο στήριξαν και στηρίζουν το σχολείο μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας για την εξασφάλιση της μετακίνησης των μαθητών.

 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης, τον κ. Μπάμπη Σταμπουλίδη («Φυσικός Ζεόλιθος») και τα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας για τα δώρα που μας πρόσφεραν, όλους τους χορηγούς από Φλώρινα και από Αμύνταιο για τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς, τους χορηγούς επικοινωνίας και όλα τα μ.μ.ε. του νομού που προώθησαν την εκδήλωσή μας.

 

Θερμές ευχαριστίες στην ορχήστρα «Τοπική Παράδοση» που μαζί της περάσαμε μια αξέχαστη βραδιά με πολύ κέφι.