Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 28 Μαϊου  οι πανηγυρικές εκδηλώσεις του Α.Μ.Σ. «Βίγλα» Πισοδερίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 28 Μαϊου  οι πανηγυρικές εκδηλώσεις του Α.Μ.Σ. «Βίγλα» Πισοδερίου σε συνεργασία με τον Δασικό Συνεταιρισμό και τον Σύλλογο των απανταχού Πισοδεριωτών, στο Χώρο της Ι.Μ. Αγίας Τριάδας Πισοδερίου.

Μετά τη θεία Λειτουργία, όπου χοροστάτησε ο  πατέρας Δημοσθένης Παπαδόπουλος, παρουσιάστηκαν χοροί από τα χορευτικά του συλλόγου «Πελαγονία» Φλώρινας, του συλλόγου Ξηρολίβαδου Βέροιας, του συλλόγου «Βίγλα» Πισοδερίου και στη συνέχεια ακολούθησε λαϊκό γλέντι.

Ο καιρός στάθηκε σύμμαχος αν και κατά διαστήματα σκοτείνιαζε επικίνδυνα, αφήνοντας τους πολλούς επισκέπτες να επιδοθούν με επιδεξιότητα στους ρυθμούς της παραδοσιακής μουσικής.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο πρόεδρος του Δασικού Συν/σμού Π. Δάφας που καλωσόρισε τους επισκέπτες και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση, ενώ παρουσιαστής ήταν ο Α. Τράσιας

Τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν εκτός από τους Πισοδερίτες και  φίλους του Πισοδερίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Σ. Μπίρος, ο Αντιπεριφερειάρχης ενέργειας Κ. Γέρου, ο Δήμαρχος Πρεσπών Π. Πασχαλίδης, ο Δ/ντής της Α.Δ. Φλώρινας Δ. Παλιογιάννης, ο πρόεδρος των απανταχού Πισοδεριωτών Μ. Λιάκος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσάνων Φλώρινας Κ. Μπομπότας, ο Π.Σ. Βόσδου Σ., οι Δ.Σ. Φλώρινας Αριστείδου Α. και Παπασωτηρίου Σ. και άλλοι επίσημοι.