Κοπή βασιλόπιτας του ομίλου αντισφαίρισης Φλώρινας «North Grip»

Ήθος και αθλητικός πολιτισμός στους μικρούς και μεγαλύτερους αθλητές του North Grip -το μεγάλο στοίχημα είναι η αναγνώριση του συλλόγου από την Ομοσπονδία

 

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου η κοπή της βασιλόπιτας και  η αποκριάτικη διασκέδαση των μελών και φίλων του ομίλου αντισφαίρισης Φλώρινας «North Grip».

 

«Το επόμενο μεγάλο στοίχημα είναι η αναγνώριση του συλλόγου μας από την Ομοσπονδία έτσι ώστε να μπορούν οι αθλητές μας, να μας αντιπροσωπεύσουν στα εθνικά βαθμολογούμενα πρωταθλήματα. Σε αυτήν την κατεύθυνση δουλεύουμε και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε ευχάριστες ανακοινώσεις», επεσήμανε ο πρόεδρος του συλλόγου Παντελής Ταμουτσέλης.

 

Στην κατάμεστη αίθουσα, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν  ποιοτικά τραγούδια σε ένα πολύ καλό πρόγραμμα, από τις εξαιρετικές φωνές των καλλιτεχνών  Νίκου Γεωργίου, Εριφύλης Ζήση και  Βασίλη Δόντσιου, ικανοποιώντας τον καθένα και την καθεμιά που ήταν τυχεροί και μπόρεσαν να τους ακούσουν  το βράδυ αυτό. Απέδειξαν ότι η ποιότητα είναι δίπλα μας κι έχει ονοματεπώνυμο, γιατί ο καθένας μας είχε να βρει κάτι από τον εαυτό του στα τραγούδια τους. Οι μικρότεροι  ξεφάντωναν σε ειδικά διαμορφωμένο και ασφαλή χώρο γι’ αυτούς.

 

Η ικανοποίηση όλων ήταν εμφανής, αφού όλοι μαζί αποτελούσαν μια πολυπληθή παρέα με πολύ καλή οργάνωση και αξιοποίηση του χώρου.

 

Το  Δ. Σ.  του North Grip απένειμε τιμητικές πλακέτες στα μέλη του Ελένη Αλεξανδρίδου για την συνεπή παρουσία της στις υποχρεώσεις του Ομίλου, στον Γιάννη Σακαλή για την πολυετή του παρουσία στα courts (γήπεδα τένις) και στην οικογένεια Μιχάλη Τόρρου για την παρουσία της σε όλες τις υποχρεώσεις του Ομίλου.

Κατόπιν το προπονητικό team, Κων/νος Ζαφειρόπουλος και Αργυρώ Καλαφάτη έκοψαν την Βασιλόπιτα και τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Ελενα Ρόμπη και η Ελένη Σταματιάδου από τους μικρούς μας φίλους.

 

Στην ομιλία του ο πρόεδρος Παντελής Ταμουτσέλης επεσήμανε τον ρόλο του Ομίλου λέγοντας :« ένας χρόνος North Grip. Ξεκινήσαμε πέρσι με όνειρα, με φαντασία με απίστευτη όρεξη και αγάπη για αυτό για το οποίο κρίναμε ότι θα εξυπηρετούσε και θα αντιπροσώπευε η ίδρυση ενός τέτοιου Ομίλου. Δηλαδή την διάδοση του αθλήματος στην περιοχή μας αλλά και την παγίωση του στην αθλητική και μη κοινωνία ως αθλητική δραστηριότητα με πολλαπλά οφέλη.

 

Σε αυτό το κομμάτι νομίζω ότι τεχνική και διοικητική ηγεσία παίρνει μεγάλο βαθμό. Γιατί δεν είναι ότι η αντισφαίριση πλέον υπάρχει ενεργά, με εξωστρέφεια με άψογη εικόνα μέσα και έξω από αγωνιστικούς χώρους αλλά καταφέρνει να προσελκύει ολοένα και περισσότερα μέλη που κινούνταν στις παρυφές του αθλήματος διστάζοντας να το προσεγγίσουν σοβαρά.

Ο Όμιλος μας την συνολική του δράση, την διοικητική μέριμνα και την άρτια τεχνική υποστήριξη καταφέρνει να προσελκύσει ακόμα και ανθρώπους που ποτέ δεν είχαν φανταστεί τον εαυτό τους μέσα σε ένα κορτ. Και το κυριότερο που για μένα μπαίνει πρώτο-πρώτο στο κάδρο των επιτυχιών είναι ότι καταφέραμε να εμφυσήσουμε την αγάπη για το άθλημα-σε εθιστικό μάλιστα βαθμό-σε όποιον έμενε έστω για λίγο στους κύκλους του North Grip. Αυτή την στιγμή τα λιγοστά γήπεδα της πόλης μας είναι γεμάτα, όλες της ώρες της ημέρας από μέλη του ομίλου μας, στην συντριπτική τους πλειοψηφία.

 

Αυτό αποτελεί και το διαπίστευμα για το οποίο ο North Grip ιδρύθηκε, αποτινάσσοντας κάθε προκατάληψη και αρνητισμό που διακατείχε το άθλημα. Ότι δηλαδή είναι δραστηριότητα με υψηλό δείκτη δυσκολίας αλλά και κόστους. Οι συγκρίσεις που έγιναν κατόπιν κατέδειξαν το ακριβώς αντίθετο.

 

Και αφού εκπληρώσαμε ως έναν βαθμό αυτό που είχαμε θέσει ως πρωταρχικό στόχο, μοιραία έρχεται και ο επόμενος. Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του αθλήματος απολαμβάνουν ποιοτικές ώρες στα γήπεδα μας, συμμετέχουν σε τοπικά ή διεθνές τουρνουά γνωρίζουν και αντιμετωπίζουν άλλους αθλητές από σύλλογος γειτονικών περιοχών.

 

Το επόμενο μεγάλο στοίχημα είναι η αναγνώριση του συλλόγου μας από την ομοσπονδία έτσι ώστε να μπορούν οι αθλητές μας, να μας αντιπροσωπεύσουν στα εθνικά βαθμολογούμενα πρωταθλήματα. Σε αυτήν την κατεύθυνση δουλεύουμε και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε ευχάριστες ανακοινώσεις.

Όποιο αδιέξοδο δημιουργηθεί πάντως, να είστε σίγουροι ότι θα ξεπεραστεί με την καλύτερη δυνατή λύση για τον Όμιλο, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να παράγουμε μέσω των δραστηριοτήτων μας, όλα αυτά που το άθλημα προσφέρει, αλλά κυρίως διδάσκοντας ήθος και αθλητικό πολιτισμό στους μικρούς και μεγαλύτερους αθλητές μας.

Εύχομαι καλή Χρονιά με υγεία σε όλους!!!»