Καλοκαιρινή συναυλία του Ωδείου Φλώρινας- Παράρτημα Αμυνταίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή συναυλία του Ωδείου Φλώρινας- Παράρτημα Αμυνταίου στον προαύλιο χώρο της  Βιβλιοθήκης Αμυνταίου τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης. Οι Αντιδήμαρχοι κ. Αποστόλης Θεοδώρου και Γιάννης Νάτσης, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Ελένη Ιωαννίδου-Τζίτζιου.

Ο Διευθυντής του Ωδείου Αμυνταίου καλωσόρισε τους γονείς και φιλόμουσους παρευρισκομένους και υπογράμμισε την αγαστή συνεργασία αλλά και την πολύτιμη ηθική και υλική συμπαράσταση του Δήμου Αμυνταίου προς το Ωδείο.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου χαιρέτισε την εκδήλωση και τόνισε ότι η Βιβλιοθήκη πέρα από την προώθηση της φιλαναγνωσίας και την καλλιέργεια της αγάπης προς το βιβλίο φιλοξενεί πολλές εκδηλώσεις που συμβάλλουν στην πνευματική και πολιτιστική άνθιση του τόπου. Συνεχάρη τους καθηγητές του Ωδείου για το πολυσήμαντο έργο τους και ευχήθηκε στους μαθητές να συνεχίσουν να ασχολούνται με τη μουσική, καθώς  αποτελεί σημαντικό  εφόδιο ζωής.