Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων για τη γιορτή λήξης σχολικού έτους

Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων για τη γιορτή λήξης σχολικού έτους

Ένα ακόμα σχολικό έτος έφτασε στο τέλος του.
Δεν θα μπορούσε να τελειώσει καλύτερα από αυτό που ζήσαμε όλοι στην γιορτή λήξης του σχολείου μας.
Μια γιορτή όνειρο, μια γιορτή πρωτοφανής, μια γιορτή που θα είναι στο μυαλό μας σαν οδηγός για τα επόμενα χρόνια.
Μία σκέψη 2 ανθρώπων, την οποία πίστεψαν όμως πολλοί (ΔΣ συλλόγου γονέων, γονείς και εκπαιδευτικοί) και τελικά έγινε μια υπέροχη πραγματικότητα συγκεντρώνοντας στο σχολείο μας πάνω από 700 άτομα.
Τα εκτάκια μας έδωσαν την παράσταση της ζωής τους και μας άφησαν άφωνους με το ταλέντο τους και την ζωντάνια τους. Οι δασκάλες τους κ.Δημητριάδου Σοφία και κ.Κορτσινίδου Μελίνα είχαν οργανώσει την παράσταση των παιδιών με υποδειγματικό τρόπο και φαντασία με ιδιαίτερη προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες.
Ο κόσμος μας, υπέροχος, ζωντανός, κεφάτος, μας τίμησαν με την παρουσία τους σε τέτοιο βαθμό που δεν το είχαμε καν φανταστεί και ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη για τις επόμενες εκδηλώσεις μας.


Τιμήσαμε με ιδιαίτερη χαρά σαν Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων τον κ.Αλεξίου Στέφανο για την παραπάνω από 15 χρόνια προσφορά του στο σχολείο μας.
Και φυσικά συνεχίσαμε με γλέντι ζωντανής μουσικής, φαγητό και ποτό υπό τους ήχους λαικών & παραδοσιακών τραγουδιών από την Φλαμπουριώτικη ορχήστρα.
Η οργάνωση της γιορτής από το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κρίθηκε από όλους εσάς που συμμετείχατε, και τα αμέτρητα συγχαρητήριά σας ήταν η επιβράβευση για όλη την σκληρή δουλειά που κάναμε για να οργανωθεί αυτή η γιορτή.
Φυσικά και υπήρχαν λάθη και παραλείψεις, πρώτη φορά όμως διοργανώθηκε κάτι τέτοιο. Αλλά να είστε σίγουροι ότι μαθαίνουμε από αυτά.
Θέλω να ευχαριστήσω τους:
-τους γονείς που μας βοήθησαν με πολύ χαρά και καταφέραμε πολλά αν και ήμασταν λίγοι(δεν αναφέρω ονόματα για να μην αδικήσω κάποιον)
– τον Δήμο Φλώρινας και ιδιαίτερα τους αντιδημάρχους κ.Δούμτση Νικόλαο & κ.Δημόπουλο Θεόδωρο για την πολύτιμη βοήθειά τους.
-την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας τον αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ.Μπύρο Στέφανο και τον αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος κ.Γέρου Κων/νο για την έμπρακτη στήριξή τους
-Το διευθυντή του σχολείου κ. Συγκελάκη Γεώργιο και τον υποδιευθυντή κ.Τριανταφυλλίδη Λεωνίδα για την υπερπολύτιμη βοήθειά τους στην οργάνωση της γιορτής
-το ΔΣ συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων για την συμπόρευση του με την ιδέα και την σκληρή δουλειά που απαιτήθηκε για να πραγματοποιηθεί, για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ τόσο για την γιορτή λήξης όσο και για όλα όσα κάναμε ολόκληρη την σχολική χρονιά και την υποστήριξή σας.

Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι, υγεία και πάντα με χαμόγελο.
Ραντεβού τον Σεπτέμβριο

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
Μάργαρης Κων/νος