Εκδήλωση Ένωσης Κρητών Φλώρινας

Ο Δήμαρχος Φλώρινας κος Γιάννης Βοσκόπουλος παραβρέθηκε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, για να τιμήσει με την παρουσία του τις τριήμερες εκδηλώσεις των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Ελευθερίου Βενιζέλου.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Μακεδονίας και την έναρξη των Βαλκανικών Πολέμων σε συνεργασία του Δήμου Φλώρινας, της Ένωσης Κρητών Ν. Φλώρινας, του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και των Περιφερειών Κρήτης και Δυτικής Μακεδονίας.

Η έναρξη των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας με την προβολή της ταινίας: «Η Ελλάδα του Ελευθερίου Βενιζέλου» του Βασίλη Μάρου και με έκθεση φωτογραφίας με θέμα τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Ο Δήμαρχος Φλώρινας κος Γιάννης Βοσκόπουλος στο χαιρετισμό του συγκεκριμένα είπε:

«Σεβασμιότατε, κύριοι εκπρόσωποι της Περιφέρειας, κυρίες και κύριοι, κύριε Πρόεδρε του Πολιτιστικού Συλλόγου της Ένωσης Κρητών πρέπει να σας συγχαρώ, γιατί είστε από τους πιο δραστήριους της περιοχής μας. Έχετε κάνει τόσα πολλά και σας συγχαίρω για την πρωτοβουλία που πήρατε να κάνετε την προτομή του Ελευθέριου Βενιζέλου. Εμείς ως Δημοτική αρχή θα είμαστε πάντα κοντά σας και εύχομαι καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις του τριημέρου».