DrosopigiRace Marathon Mountainbike Race   

DrosopigiRace Marathon Mountainbike Race                                 

Ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας προσκαλεί τους φίλους της ποδηλασίας και του αθλητισμού και όλους τους Φλωρινιώτες να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα Κυπέλου Βορείου Ελλάδος ΕΠΣΜΑΘ DrosopigiRace Bike Marathon 2018 και να υποστηρίξουν όλους τους ποδηλάτες στην προσπάθεια τους. Ο αγώνας διοργανώνεται από τον ΣΟΧ Φλώρινας, την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και τον Δήμο Φλώρινας και έχει ενταχθεί στο Πρωτάθλημα αγώνων ΜΤΒ της Ε.Ο.Π. για το 2018.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή 20/5 στις 11:00 από την κεντρική πλατεία της Φλώρινας. Όπως κάθε χρόνο ο αγώνας θα διεξαχθεί στους Ορεινούς όγκους γύρω από την πόλη, λόφος Αγ. Παντελεήμονα – Παναγίτσα – συν.  Αγ. Παρασκευής – Ταϊμα – 1033 και επιστροφή στον λόφο του Αγ. Παντελεήμονα. Ο τερματισμός των πρώτων αθλητών αναμένεται γύρω στις 13:30 και οι απονομές γύρω στις 15:00, επίσης στην κεντρική πλατεία.

Στο χάρτη του αγώνα παρακάτω, φαίνονται τα σημεία που διέρχεται η αγωνιστική διαδρομή, οι φίλαθλοι μπορούν να επιλέξουν τα ευκολότερα σημεία από όπου μπορούν να δουν τον αγώνα κινούμενοι στον κεντρικό οδικό άξονα Φλώρινα – συν. Αγ. Παρασκευής (Σίμος Ιωαννίδης) – Βίγλα αλλά και μέσα στην πόλη. Θα γίνει ένας δύσκολος και συναρπαστικός αγώνας που απευθύνεται σε αθλητές υψηλού επιπέδου.

Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση στο www.drosopigirace.gr ή στο Facebook DrosopigiRace