ΦΙΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Το Σάββατο 22/10/2011 οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν σε αγώνες φιλικού κυπέλλου αντρών και γυναικών που διοργάνωσε στην Κοζάνη με δική της πρωτοβουλία ο τοπικός σύλλογος. Στους αγώνες πήραν μέρος οι αντρικές ομάδες της Κοζάνης, της Πτολεμαΐδας, της Βέροιας, της Έδεσσας, της Φλώρινας και των Ιωαννίνων και οι γυναικείες ομάδες της Κοζάνης, των Ιωαννίνων και της Φλώρινας.

Οι έξι αντρικές ομάδες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των τριών. Οι νικητές κάθε ομίλου αγωνίστηκαν για την πρώτη- δεύτερη θέση και οι δεύτερες ομάδες για την τρίτη θέση. Οι τρεις γυναικείες ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους.

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ κληρώθηκαν με τα Ιωάννινα και την Έδεσσα. Στο πρώτο παιχνίδι με τα Γιάννενα οι Σουμπάσης Γ., Παπαδόπουλος Μ., Λυγούρας Α. έπαιξαν καταπληκτικά και κέρδισαν τον αγώνα με 3-2. Αξιοσημείωτη είναι η εμφάνιση του Λυγούρα Ανδρέα, του μικρότερου της ομάδας, ο οποίος δείχνοντας μεγάλη ωριμότητα αφού πρώτα κέρδισε τον αντίπαλό του στο μονό, στη συνέχεια στο κρίσιμο διπλό και ενώ το συνολικό σκορ ήταν 2-2, έκανε έξοχη εμφάνιση και σε συνεργασία με τον Παπαδόπουλο Μιχάλη που ανέβαζε συνεχώς την απόδοσή του επικράτησαν των αντιπάλων τους. Έτσι, η ομάδα μας πήρε το παιχνίδι με 3-2 και με το ίδιο σκορ τον αγώνα. Η σημασία της νίκης αυτής είναι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς με την ομάδα των Ιωαννίνων αγωνίζονταν ο Ζώνιος Π., ένας αθλητής ο οποίος θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και έχει δοθεί ως δανεικός σε ομάδα της Αθήνας.

Στο δεύτερο παιχνίδι με την Έδεσσα η ομάδα μας έχασε με 0-3. Η επικράτηση όμως της Έδεσσας δεν ήρθε τόσο εύκολα  όσο δείχνει το τελικό σκορ. Οι αθλητές μας Σουμπάσης Γ., Παπαδόπουλος Αν., Παπαδόπουλος Μ. αγωνίστηκαν πάρα πολύ καλά και έχασαν τα παιχνίδια τους κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες, έχοντας ως αντιπάλους μεγάλους σε ηλικία και εμπειρία αθλητές.

Με μία νίκη και μία ήττα η ομάδα μας ισοβάθμισε με τις άλλες δύο και κατέλαβε την τρίτη θέση στον όμιλό της και έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Δύο ήττες σημείωσε η γυναικεία ομάδα μας καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ αγωνίστηκαν με τις παγκορασίδες Ρούφα Ευτυχία., Μπεκιάρη Ανδρονίκη, την κορασίδα Ευθυμίου Άννα και την Παπακυριακού Μαρία. Για όλες ήταν μία καλή ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Ο προπονητής κ. Ευθυμίου με δηλώσεις του εξήρε την προσπάθεια των παιδιών και τόνισε τη μεγάλη πρόοδο που έχουν κάνει έτσι ώστε να στέκουν σήμερα ανταγωνιστικά απέναντι στους αθλητές των άλλων ομάδων.

 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

ΑΝΤΡΕΣ

ΑΣΕΑ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΣΦΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: 3-2

Σύνθεση: (Ευθυμίου Θ.) Σουμπάσης Γ. (1), Παπαδόπουλος Μ. (1δ), Λυγούρας Α. (1,1δ)

ΑΣΕΑ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-Ο.Α. ΕΣΕΣΣΑΣ: 0-3

Σύνθεση: (Ευθυμίου Θ.) Παπαδόπουλος Μ., Σουμπάσης Γ., Παπαδόπουλος Αν.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΑΣΕΑ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΣΦΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: 0-4

Σύνθεση: (Ευθυμίου Θ.) Παπακυριακού Μ., Ευθυμίου Α., Μπεκιάρη Αν., Ρούφα Ευτ.

ΑΣΕΑ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: 0-4

Σύνθεση: (Ευθυμίου Θ.) Παπακυριακού Μ., Ευθυμίου Α., Μπεκιάρη Αν., Ρούφα Ευτ.

Κλείνοντας θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές μας που συμμετείχαν καθώς και τον προπονητή της ομάδας κ. Ευθυμίου Θωμά για την καλή προετοιμασία των παιδιών. Επίσης συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τους ανθρώπους του ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ για την πολύ ωραία πρωτοβουλία και την άψογη φιλοξενία. Διοργανώσεις όπως αυτή είναι ότι καλύτερο μπορούμε να προσφέρουμε στους αθλητές μας σε μία περίοδο όπου η Ομοσπονδία μας στερεί  τους επίσημους αγώνες. Ελπίζουμε και ευχόμαστε σύντομα να ξεκινήσει το επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα.