ΦΙΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΑΙΔΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 5/11/2011 το φιλικό κύπελλο πινγκ πονγκ παίδων/γυναικών που διοργάνωσε  ο σύλλογός μας στο 2ο Γυμνάσιο Φλώρινας. Στο κατάμεστο γυμναστήριο συγκεντρώθηκαν 50 αθλητές και αθλήτριες από πόλεις της Μακεδονίας και της Ηπείρου. Συμμετείχαν οι ομάδες: ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας, Ο.Ε.Α. Έδεσσας, Σ.Ε.Α. Κοζάνης, Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας, ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Μανιακών Καστοριάς, Ο.Ε.Α Βέροιας, Α.Σ.Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων και Ο.Α. Πτολεμαΐδας.

Οι αγώνες ήταν ομαδικοί και διεξήχθησαν σε τρεις ομίλους των τεσσάρων. Δύο των παίδων και μία των γυναικών. Οι ομάδες μας σημείωσαν ήττες, όμως ο προπονητής κ. Ευθυμίου είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αρκετούς μικρούς αθλητές/τριες, πολλοί/ές από τους/τις οποίους/ες έκαναν το αγωνιστικό τους ντεμπούτο. Έτσι δόθηκε η ευκαιρία να αποκτήσουν τα παιδιά πολλές εμπειρίες καθώς έπαιξαν με καλύτερους αθλητές. Με τις ΣΑΡΙΣΕΣ αγωνίστηκαν:

ΠΑΙΔΕΣ: Λυγούρας Ανδρέας, Ιωαννίδης Κωνστάντιος, Σταμπουλτζής Νίκος, Περιβολάρης Δημήτρης, Λυγούρας Σωτήρης, Αραβιάδης Ορέστης.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Ζήση Φιλιώ, Παπακυριακού Μαρία, Μπεκιάρη Ανδρονίκη, Ρούφα Ευτυχία

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στη γυναικεία ομάδα της Καβάλας η οποία θα συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 και είχε στη σύνθεσή της αθλήτριες πανελλήνιας εμβέλειας (π.χ. Κανάρη Χριστιάνα Νο 5). Οι αθλήτριες αυτές με το παιχνίδι τους αποτέλεσαν το καλύτερο σεμινάριο για όλους τους αθλητές/τριες.

Για την ιστορία το κύπελλο παίδων κατέκτησε η Βέροια και των γυναικών η Καβάλα.

Η διοργάνωση αυτή κρίνεται ως επιτυχημένη αν αναλογιστούμε τη μεγάλη συμμετοχή και το επίπεδο των αθλητών. Ο Σύλλογός μας στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις συνεχίζει τον αγώνα του για την ανάδειξη της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ως ένα δυναμικό άθλημα τόσο δημοφιλές σε όλο τον κόσμο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη των ΣΑΡΙΣΩΝ για την άψογη διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων και σε όλους τους αθλητές μας και τον προπονητή για την καλή εμφάνιση. Ευχαριστούμε τέλος τον κ. Μπατμά Αναστάσιο, διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Φλώρινας, για τη φιλοξενία και τη φροντίδα και όλα τα μέλη των αποστολών των ομάδων που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχόμαστε σε όλους καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

 

Το Δ.Σ

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου ξεκινάει το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κεντροδυτικής Μακεδονίας αντρών και γυναικών. Η αντρική ομάδα θα ταξιδέψει στην Έδεσσα και η Βέροια, όπου θα δώσει τους πρώτες της αγώνες. Η γυναικεία ομάδα θα αγωνιστεί και αυτή εκτός έδρας αντιμετωπίζοντας την Έδεσσα.

 Το Δ.Σ

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά την εταιρεία  ONE του κ. Αναστασίου για τη δωρεά νερών «ΒΙΤΣΙ» προς τους αθλητές που συμμετείχαν στο κύπελλο παίδων/γυναικών που διοργάνωσαν οι ΣΑΡΙΣΕΣ στη Φλώρινα το Σάββατο 5/11/2011.

 

Το Δ.Σ