Τρίτη πανελλήνια θέση για Ελσάμι και Μούσια στο διπλό

Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 

Τρίτη πανελλήνια θέση για Ελσάμι και Μούσια στο διπλό

 

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες σημείωσαν οι νεαροί αθλητές των ΣΑΡΙΣΩΝ Ιωσήφ Ελσάμι και Σωτήρης Μούσιας αγωνιζόμενοι στο διπλό στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων-Παγκορασίδων. Με πολύ καλές εμφανίσεις κατέκτησαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Το Πανελλήνιο Πρβτάθλημα διεξήχθη στο Δερβένι Κορινθίας και πήραν μέρος οι 32 καλύτεροι παμπαίδες και οι 26 καλύτερες παγκορασίδες της χώρας. Η Φλώρινα εκπροσωπήθηκε με τρία παιδιά. Τον Ιωσήφ Ελσάμι, τον Σωτήρη Μούσια και την Δέσποινα Άμπα.

Πρώτα τα δύο αγόρια αγωνίστηκαν στο ομαδικό, όπου έφτασαν στην 8άδα. Στη συνέχεια στο ατομικό ο Ιωσήφ έφτασε μέχρι την 8άδα, ενώ ο Σωτήρης αποκλείστηκε νωρίς από τους ομίλους. Στη συνέχεια στο διπλό τα δύο αγόρια ήταν εξαιρετικά και δικαιωματικά ήρθε η κατάκτηση του μεταλλίου.

Η Δέσποινα Άμπα αγωνίστηκε στο ατομικό, όπου έφτασε μέχρι την 16άδα, και στο διπλό με συμπαίκτρια την Στυλιανή Τζαρίδου από τον Εύοσμο, επίσης αποκλείστηκαν νωρίς.

Ξεχωριστή μνεία κάνει η Ομοσπονδία στον Ιωσήφ για το πνεύμα άμιλλας που ανέδειξε στους αγώνες και το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι. Αποδεικνύεται ότι τα παιδιά της Φλώρινας εκτός από εξαιρετικοί αθλητές είναι και εξαίρετοι χαρακτήρες και όλοι νιώθουμε υπερήφανοι για αυτούς. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ.

 

Συγχαρητήρια στα αγόρια για το μετάλλιο και στην Δέσποινα για την πολύ καλή εμφάνιση.

 

Με την ολοκλήρωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος των μικρών ηλικιών  έκλεισε αγωνιστικά η χρονιά για τις ΣΑΡΙΣΕΣ. Ήταν ομολογουμένως η καλύτερη χρονιά στην ιστορία του συλλόγου. Και οι ομάδες των αντρών-γυναικών και τα παιδιά των ακαδημιών διέπρεψαν όπου και αν έπαιζαν και έκαναν ξακουστό το σύλλογο σε όλη τη χώρα.

 

Στις 23-25 Ιουνίου οι ΣΑΡΙΣΕΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Πρεσπών  και με την επίβλεψη της ΕΦΟΕπΑ διοργανώνουν το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Φλώρινας. Πρόκειται για μία μεγάλη γιορτή, όπου θα συμμετέχουν πολλοί αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι αγώνες είναι ανοιχτοί και μπορεί να πάρει μέρος όποιος το επιθυμεί.