«Τα Βάθρα βάφτηκαν … κόκκινα »

«Τα Βάθρα βάφτηκαν … κόκκινα »

           

2 χρυσά, 1 αργυρό και 2 χάλκινα μετάλλια ήταν ο εντυπωσιακός απολογισμός της «Μικρής» ομάδας του ΟΞΙΦ στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας 8-10 και 11 – 13 χρονών το προηγούμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

«Μικρή» στο όνομα αλλά πανίσχυρη στην πίστα αφού και τα 19 μέλη της αποστολής του ΟΞΙΦ προσέλκυσαν τα βλέμματα όλων.

Αναλυτικά στην κατηγορία -13 ανάμεσα σε 66 αθλητές ο Άγγελος Ρασπόπτσης κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο. Στην ίδια κατηγορία στα κορίτσια (49 αθλήτριες) η Κωσταντίνα Καράτζα κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο.

Στην κατηγορία -10 αγοριών (43 συμμετοχές) ο Βασίλης Τσώκας και ο Αδάμ Ζαραβέλης κατέκτησαν το Χρυσό και Χάλκινο Μετάλλιο αντίστοιχα ενώ στα κορίτσια η Νεφέλη Ρασπόπτση κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο.

Το επόμενο Σάββατο 17 Μαρτίου ο ΟΞΙΦ διοργανώνει το KIDS CUP vol.5 στο TFC-HELEXPO στην Θεσσαλονίκη. Στους Αγώνες προβλέπεται να συμμετέχουν περισσότερα από 160 παιδιά στο Ξίφος Μονομαχίας και στη Σπάθη.

Έντονα δυσαρεστημένη είναι η Διοίκηση του ΟΞΙΦ μετά τον αποκλεισμό των αθλητών μας Φίλιππου Γκώγκου και Αστέριου Τσώκα από την Αποστολή της Εθνικής Ομάδας Εφήβων και Νέων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Βερόνα της Ιταλίας 1-3 Απριλίου. Οι 2 αθλητές μας αν και κατέχουν την 2η θέση στην Γενική Βαθμολογία στους Έφηβους και Νέους αντίστοιχα και παρότι τα έξοδα συμμετοχής καλύπτονταν από τους ίδιους, δεν συμπεριλήφθησαν στις επιλογές της ΕΟΞ.

 

 

Από το Δ.Σ.