Συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα Βόλει του ΑΡΙΣΤΕΑ ΦΙΛΩΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα Βόλει του ΑΡΙΣΤΕΑ ΦΙΛΩΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Η Πετοσφαίριση (Βόλεϊ) είναι ομαδικό άθλημα, από το οποίο απουσιάζει η σωματική επαφή, εξαιτίας του διχτυού (φιλέ) που χωρίζει τις ομάδες, ως εκ’ τούτου η υπεροχή μιας αθλήτριας εξαρτάται αποκλειστικά από την καλλιέργεια των τεχνικών και κινητικών δεξιοτήτων του αθλήματος, όπως είναι η πάσα, η υποδοχή, το σέρβις, το επιθετικό χτύπημα και το μπλοκ.

Ο αθλητικός σύλλογος ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ για πέντε συνεχή έτη εντάσσεται στο πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) «ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΕΙ», μέσω του οποίου πραγματοποιεί ενημερώσεις για το άθλημα και επίδειξη των βασικών τεχνικών του σε μαθητές σχολικών μονάδων του Δήμου Αμυνταίου.

Στα πλαίσια της συμμετοχής του συλλόγου στο πρόγραμμα “Παίζω Βόλεϊ” της Ε.Ο.ΠΕ, προπονητές και μέλη της διοίκησης, επισκέπτονται σχολικές μονάδες της περιοχής και πραγματοποιούν επίδειξη των βασικών τεχνικών του Βόλεϊ σε όλα τα παιδιά. Μάλιστα οι μαθητές εξέπληξαν ευχάριστα τους προπονητές του συλλόγου με την αντίληψη τους και γνώσεις τους πάνω στο άθλημα, κάτι που προφανώς οφείλεται στο έργο που επιτελούν οι εκπαιδευτικοί φυσικής αγωγής. Ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν ιδιαιτέρως τους διευθυντές και το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων για τη φιλοξενία.

Τμήματα των ακαδημιών του συλλόγου λειτουργούν σε Αμύνταιο και Φιλώτα και σε αυτά μπορούν να ενταχθούν παιδιά από προσχολική ηλικία μέχρι και την ΣΤ’ τάξη Δημοτικού σχολείου, ενώ σε αγωνιστικά τμήματα εντάσσονται παιδιά που φοιτούν στο Γυμνάσιο.

Τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου (Παγκορασίδων και Κορασίδων) συμμετέχουν σε πρωταθλήματα με αντιπάλους ομάδες από όλη την Δυτική Μακεδονία και έχουν πολλές αγωνιστικές εκδηλώσεις, ενώ για τα ηλικιακά τμήματα διοργανώνονται τουρνουά με τη συμμετοχή ακαδημιών άλλων συλλόγων.

Εάν επιθυμείτε και ΄σείς να εντάξετε το παιδί σας, στην οικογένεια του ΑΡΙΣΤΕΑ, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα : 6949139592 (Κούση Νόπη) & 6972236894 (Κατσουπάκης Αναστάσιος).

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Περιοχή Τμήματα Γήπεδο Ημέρες & ώρες προπονήσεων
ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΜΙΝΙ – ΠΡΟΜΙΝΙ Δ.Α.Κ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ) ΤΡΙΤΗ 17:30 – 19:00

ΠΕΜΠΤΗ 16:00 – 17:30

ΣΑΒΒΑΤΟ 10:30-12:00

ΦΙΛΩΤΑΣ ΜΙΝΙ – ΠΡΟΜΙΝΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΦΙΛΩΤΑ ΤΡΙΤΗ 19:30 – 20:30

ΠΕΜΠΤΗ 18:00 – 19:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00 – 19:00

ΑΜΥΝΤΑΙΟ & ΦΙΛΩΤΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΑΚ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ & ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΦΙΛΩΤΑ ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ,

ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

Γ. Θεοχαρίδης