Στην Εθνική ο Ηλίας Τσαρτσιταλίδης

Την Κυριακή 13/5/2012 στην Σκύδρα, έγινε η τελευταία προπόνηση και η επιλογή των αθλητών που θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα, για την συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Περιοχών (regions). Στα ονόματα που είπε ο Εθνικός προπονητής Κος Χατζηλιάδης Μάξιμος, τα οποία θα απαρτίσουν την πεντάδα που θα μας εκπροσωπήσει  στην Μόσχα στις 9&10/6/2012 ήταν και του αθλητή από την Φλώρινα Ηλία Τσαρτσιταλίδη.

Η ομάδα αποτελείτε από τους:

  1. 1.      Παπαδόπουλος Διαμαντής (Πανημαθιακός Βέροιας)
  2. 2.      Χατζής Γεώργιος (Ερμής Βέροιας)
  3. 3.      Τσαρτσιταλίδης Ηλίας (Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας)
  4. 4.      Κουλουκουριώτης Αθανάσιος (“Budokan” Κατερίνης)
  5. 5.      Μουταφτσής Ηλίας (“Στρυμόνας” Σερρών)

Για μια ακόμη φορά  λοιπόν καλείται αθλητής του συλλόγου Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας να υπερασπιστεί τα Εθνικά μας χρώματα και να ακουστεί το όνομα της Πόλης μας σε διεθνές επίπεδο.

Κορομπίλης Γεώργιος (προπονητής): Κατ’ αρχήν να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Ηλία στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει. Βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση ο Ηλίας συνέπεια της πολύς δουλειάς και της επιμονής του και μόνο η επιλογή του και η εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Ομοσπονδιακός τεχνικός τα λέει όλα. Ο Ηλίας μας έχει κάνει πολλές φόρες περήφανους, την Πόλη μας και τον Σύλλογο, του εύχομαι να το ξανακάνει και τέλος θέλω να πω πως είμαι περήφανος που έχω τέτοιον αθλητή στην δύναμη του συλλόγου.

Τσαρτσιταλίδης Ηλίας: Πίστευα πως θα ήμουν στην πεντάδα, έχω δουλέψει πάρα πολύ για τους συγκεκριμένους αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κο Μάξιμο για την Εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, τον Δάσκαλό μου για τις ατελείωτες ώρες δουλειάς και τους γονείς μου για την στήριξη που μου προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια. Υπόσχομαι πως θα αγωνιστώ με όλες τις δυνάμεις μου ώστε να δικαιώσω όλους όσους με πίστεψαν και να κάνω για άλλη μια φορά υπερήφανους όλους τους Φλωρινιώτες.