Σε πολύ καλό κλίμα ξεκίνησε την προετοιμασία του ο “Μελιτέας” Μελίτης

Σε πολύ καλό κλίμα και με συγκρατημένη αισιοδοξία ξεκίνησε την προετοιμασία του εν όψει της σεζόν 2018 – 2019 ο “Μελιτέας” Μελίτης, την Τετάρτη 01 Αυγούστου, στο γήπεδο της Τοπικής Κοινότητας Μελίτης.

Μετά τον αγιασμό από τον πατέρα Γεώργιο οι παίκτες πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Παντελή Τσιλεμάνη, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους μια καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, τονίζοντας ότι πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία και η γενικότερη καλή αγωνιστική παρουσία.

Ο βασικός κορμός της ομάδας διατηρήθηκε σε σχέση με την περσινή χρονιά ενώ μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Αντώνης Κάσα (επιθετικό χάφ) από τον Ηρακλή Αρμενοχωριου, Κεσίδης Νίκος (αμυντικός) από τον Π.Α.Σ. Φλώρινας, Στέφανος Παπασωτηρίου (κεντρικό χαφ) από τον Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα, Μπατμάς Βασίλειος (επιθετικό χάφ) από τον Α.Ε.Π. Καραγιαννίων, Λεζάκης Κωνσταντίνος (επιθετικό χάφ) από τον ΠΑΣ Φλώρινας και Ιωαννίδης Νίκος (αμυντικός) από τον Μακεδονικό Βεύης.

Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις οικονομικές απαιτήσεις βάσει των δεδομένων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, προσδοκώντας στη στήριξη όλων των τοπικών φορέων και του φίλαθλου κόσμου της ομάδας.