Σάρωσε με τις διακρίσεις ο Φλωρινιώτης οδηγός αγώνων Τάσος Χατζηχρήστος στην 2η Ανάβαση Βλάστης που προσμετρά στο Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος

Σάρωσε με τις διακρίσεις ο Φλωρινιώτης οδηγός αγώνων Τάσος Χατζηχρήστος στην 2η Ανάβαση Βλάστης που προσμετρά στο Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος και πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Άψογη διοργάνωση από την Α.Λ.Π με όλα τα μέτρα ασφαλείας για τους αγωνιζόμενους και τους θεατές πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου που έδωσε το χειροκρότημα στους 22 συμμετέχοντες οδηγούς.

Ο Τάσος Χατζηχρήστος άλλαξε κατηγορία και πλέον αγωνίζεται στην κατηγορία των ατμοσφαιρικών κινητήρων με ένα πολύ δυνατό BMW M3 EVO2 το οποίο του έδωσε την πρώτη θέση αν και όπως τονίζει ο ίδιος στις δηλώσεις του δεν έχει ακόμη δώσει το 100% των δυνατοτήτων του οχήματος άλλα και του ίδιου.

Πρώτος στην κατηγορία Formula Saloon ,1ος Τοπικός οδηγός ,και Τιμητική διάκριση για πολλοστή φορά από την Α.Λ.Π για την σημαντική βοήθεια του στην πραγματοποίηση του αγώνα.
ο ίδιος συνεχάρη και μοιράστηκε την χαρά του με τους υπολοίπους οδηγούς για την συμμετοχή τους και για την ολοκλήρωση με επιτυχία στον αγώνα
Ήταν ένας εξαιρετικός αγώνας για αγωνιζόμενους και θεατές με καλό καιρό.

Η αγάπη του Τάσου για την Φλώρινα βγάζει είδηση……

Η είδηση όμως για τα επόμενα σχέδια της Α.Λ.Π και του Τάσου Χατζηχρήστου ήρθε να επιβεβαιωθεί μετά από ερώτηση μας στον πρόεδρο της Α.Λ.Π Γιώτη Χατζηαποστόλου και αφορά άμεσα την Φλώρινα αφού με προσωπικές προσπάθειες του αντιπροέδρου της Α.Λ.Π Τάσου Χατζηχρήστου για το αγωνιστικό καλεντάρι της ΟΜΑΕ θα αιτηθεί να πραγματοποιηθεί μια Δεξιοτεχνία αυτοκινήτου στην Φλώρινα αλλά και ίσως μια Ανάβασή μια και η Φλώρινα όπως μας είπε ο πρόεδρος έχει όλα τα στάνταρ για να πραγματοποιηθούν και Δεξιοτεχνίες Αυτοκινήτων και Αναβάσεις.

Επόμενο ραντεβού με τα χρονόμετρα στην Καστανιά Ημαθίας στην Ανάβαση στην οποία όπως ξέρουμε μετέχουν πολλά γνωστά ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως για παράδειγμά Μάριος Ηλιόπουλος ,Κύρκος κ.α

Φώτο: Οδυσσέας Νικολάου