«Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2017 η Ταρενίδου»

«Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2017 η Ταρενίδου»

           

 

Εξαιρετικές εμφανίσεις για τους Ξιφομάχους του ΟΞΙΦ όπου και αν έπαιξαν. Ξεχωριστή η επιτυχία της Αφροδίτης Ταρενίδου η οποία κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξίφους Μονομαχίας -13 Κοριτσιών το Σάββατο στην Αθήνα αλλά και της Κωσταντίνας Καράντζα η οποία κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση. Αν, δε, δεν συναντιόταν στον ημιτελικό θα είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το Χρυσό στον Μεγάλο Τελικό (65 συμμετοχές).

Στα αγόρια ο Άγγελος Ρασπόπτης στην 1η του εμφάνιση στην κατηγορία -13 αγοριών ικανοποίησε απόλυτα με την 5η θέση (74 συμμετοχές).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο ατομικό των Κοριτσιών: Ταρενίδου 1η, Καράντζα 3η, Μιαούλη 11η, Μπίνα 22η , Ελευθεράκη 28η, Σταυρίδου 38η, Αλεξιάδου 41η, Τσόλη 49η  και Λουκά 56η.

Στα Αγόρια: Ρασπόπτσης 5ος, Μαυρομμάτης 16ος, Ευθυμιάδης 28ος, Χαλβατζής 31ος, Αιβαλιώτης 32ος και Φιλίππου 39ος.

Στα ομαδικά οι Ταρενίδου, Καράντζα, Μιαούλη, Μπίνα κατέκτησαν το Χάλκινο Μετάλλιο (14 ομάδες) και τα αγόρια (Ρασπόπτσης, Μαυρομμάτης, Χαλβατζής, Ευθυμιάδης) την 5η θέση (13 ομάδες.

Στο Λουξεμβούργο η Ζωή Μοσχοπούλου έπιασε τον στόχο της που δεν ήταν  άλλος από την  πρόκριση στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων 2017. Με 2 νίκες – 4 ήττες στους Ομίλους έκανε την ανατροπή στο νοκ άουτ για την 64άδα και νίκησε την Βελγίδα Wasiak 15-13! Τελική κατάταξη 63η (131 συμμετοχές).

Την Πέμπτη ο Νικόλας Τσώκας «παίζει» στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Heidenheim της Γερμανίας (314 συμμετοχές!)

Το Σάββατο στο Aix – Provence της Γαλλίας παίζει ο Δημήτρης Ρεπάτσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων.

Τέλος, το ΔΣ έχει την Τιμή να καλέσει όλα τα μέλη του ΟΞΙΦ, αθλητές, γονείς, φίλους στην Ετήσια Γιορτή Κοπή Βασιλόπιττας το Σάββατο 7 μμ στο Ξενοδοχείο KING ALEXANDER. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι Πρωταθλητές μας και θα γίνει μια ενημέρωση για τους στόχους και τα μελλοντικά σχέδια του Ομίλου.

 

 

 

Από το ΔΣ.