«ΠΕΤΑΝΕ» ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΣΑΡΙΣΩΝ

Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 

 

«ΠΕΤΑΝΕ» ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΣΑΡΙΣΩΝ

Με 2 χρυσά και 2 χάλκινα μετάλλια επέστρεψε η αποστολή των ΣΑΡΙΣΩΝ από τη Σίνδο, όπου πήρε μέρος στο 4ο κατά σειρά Αναπτυξιακό Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Το Σαββατοκύριακο 25-26 Νοεμβρίου 2017 στη Σίνδο Θεσς/νίκης οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν με 13 παιδιά στο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Συνολικά πήραν μέρος 210 παιδιά από όλη την Ελλάδα.

Από τη Φλώρινα αγωνίστηκαν τα αγόρια: Νίκος Σφέτκος, Ιωσήφ Ελσάμι, Ζαχαρίας Ελσάμι, Σωτήρης Μούσιας, Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής και τα κορίτσια: Δέσποινα Άμπα, Αλεξία Μάλο, Γεωργία Σπανού, Ειρήνη Χρυσοστομίδου, Νεστορία Χρυσοστομίδου, Δέσποινα Γκέσσα, Ελένη Σινιάκη, Ελπίδα Μπάλλιου. Τα παιδιά συνόδευαν οι προπονητές της ομάδας Λίβιου Πρεντοάικα και Θωμάς Ευθυμίου.

Την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν ο Σωτήρης Μούσιας στην κατηγορία των παμπαίδων και ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής στην κατηγορία των μίνι-παμπαίδων. Και τα δύο αγόρια έπαιξαν δυνατά και με ωριμότητα και νικώντας όλους τους αντιπάλους που συνάντησαν ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου γεμίζοντάς μας περηφάνια.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον Σωτήρη, ο οποίος σε όλα τα πρωταθλήματα που έχει πάρει μέρος είναι στα μετάλλια, όμως είναι η πρώτη φορά που κερδίζει το χρυσό σε μία κατηγορία που είναι πάντα από τις πολυπληθέστερες (50 συμμετοχές).

Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν στην κατηγορία των μίνι-παγκορασίδων η Γεωργία Σπανού και η Δέσποινα Γκέσσα, επαναλαμβάνοντας την επιτυχία που είχαν στο όπεν της Κοζάνης.

Όλα τα υπόλοιπα παιδιά έκαναν αξιόλογες εμφανίσεις κατακτώντας ψηλές θέσεις στις κατηγορίες τους. Συνολικά οι ΣΑΡΙΣΕΣ φέτος σε κάθε αναπτυξιακό πρωτάθλημα δείχνουν πολύ δυνατές διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον αθλητισμό της Φλώρινας σε όλη την χώρα.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους προπονητές τους!!!