ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ OPENΤΗΣ ΑΕΚ

  Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

«ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας

 

 

ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ OPENΤΗΣ ΑΕΚ

 

 

Σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση έδωσαν το παρόν οι ΣΑΡΙΣΕΣ διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την επιτραπέζια αντισφαίριση της Φλώρινας.

Το Σαββατοκύριακο 10-11/12/2016 τρεις αθλητές και δύο αθλήτριες από τις Ακαδημίες των ΣΑΡΙΣΩΝ ταξίδεψαν με τον προπονητή τους στην Αθήνα για να πάρουν μέρος στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε για πρώτη φορά η ΑΕΚ.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο των Λιοσίων συγκεντρώθηκαν 195 αθλητές/τριες από πολλές πόλεις της χώρας.

Από τη Φλώρινα στην κατηγορία των Παμπαίδων αγωνίστηκαν οι Ιωσήφ και Ζαχαρίας Ελσάμι καθώς και Σωτήρης Μούσιας. Στην κατηγορία των Κορασίδων έπαιξε η Χρυσή Φωτιάδου και στην κατηγορία Παγκορασίδων η Δέσποινα Άμπα. Πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις ο Ιωσήφ (9ος), ο Ζαχαρίας (15ος), ο Σωτήρης (10ος) και η Χρυσή (13η) έφτασαν μέχρι την 16άδα των κατηγοριών τους. Προσπάθησαν για κάτι καλύτερο όμως αποκλείστηκαν από του προημιτελικούς από ανώτερους αντιπάλους. Η Δέσποινα αποκλείστηκε από τους ομίλους και κατετάγη τελικά στην 23η θέση.

Απευθύνουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που κάνουν τιτάνια προσπάθεια συμμετέχοντας σε πρωταθλήματα σε όλη τη χώρα και στους γονείς τους που τα υποστηρίζουν και τα συνοδεύουν.

 

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινάει ο 2ος γύρος των πρωταθλημάτων αντρών-γυναικών στη Β΄ Εθνική. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ στους άντρες και ο ΟΕΑ στις γυναίκες θα δώσουν στη Θεσσαλονίκη πολύ κρίσιμους αγώνες. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες μας!!!

Σύνθεση: Αραβιάδης Ο. (2), Λυγούρας Α., Λυγούρας Σ., Λυγούρας Α./Αραβιάδης