Ο Αγιασμός στον Α.Π.Σ. Φλώρινας SHOGUN

O Αγιασμός του SHOGUN

Την Κυριακή 07/10/18 ο Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN πραγματοποίησε τον  καθιερωμένο    Αγιασμό στο Γυμναστήριο του συλλόγου με την παρουσία αθλητών-τριών και φίλων του συλλόγου.

Η αίθουσα του Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN ήταν κατάμεστη «η εμπιστοσύνη που δείχνεται προς το σύλλογο μας είναι τιμή και χαρά για όλους μας.  Η σωστή καλλιέργεια πνεύματος και σώματος έχουν ως αποτέλεσμα τον σεβασμό ,την πειθαρχεία καθώς και την άριστη φυσική κατάσταση σας ευχόμαστε καλή προπονητική περίοδο και να θυμάστε οι πολεμικές Τέχνες δεν είναι επίδειξη δύναμης είναι μια άσκηση που φτιάχνει άτομα ευκίνητα , δυνατά και προπαντός φτιάχνει ανθρώπους  ενεργητικούς και με εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

Τα παιδιά δεν μαθαίνουν απλά την φιλοσοφία των πολεμικών τεχνών αλλά και πώς να λειτουργούν σαν υπεύθυνα άτομα στην δύσκολη εποχή την οποία διανύομαι .Στην συνέχεια επακολούθησε η απονομή ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ στους επιτυχόντες αθλητές του ΙΟΥΝΙΟΥ 2018.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά. Θα μας βρείτε Ιπποκράτους 2 πίσω στο στενό των Κ.Τ.Ε.Λ Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2385025344  &  6977079046και ώρες 9΄π΄μ΄έως 21΄μ΄μ

Ακολουθεί  φωτογραφικό υλικό