Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες του τουρνουά τέννις (φώτο + βίντεο)

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες του τουρνουά τέννις που διοργάνωσε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Φλώρινας North Grip με την συμβολή του Δήμου Φλώρινας στα γήπεδα του Αγ. Νικολάου. Νικητής αναδείχθηκε ο αθλητής από την Καστοριά Γιώργος Κωστόπουλος νικώντας στον τελικό τον αθλητή του North Grip Χριστό Παυλίδη. Τρίτες θέσεις κατέλαβαν επίσης οι αθλητές του NorthGrip, Παντελής Ταμουτσέλης και Ισαάκ Κασκαμανίδης. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε όμορφο και φιλικό κλίμα, στόχος που είχε καθορισθεί από τους υπεύθυνους από την αρχή και ως εκ τούτου κρίνονται απολύτως επιτυχημένοι. Θα θέλαμε ως Ομιλος να ευχαριστήσουμε : • Τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες, που με ιδιαίτερη χαρά και όρεξη παραβρέθηκαν, απ όλα τα μέρη της Β/Δ Μακεδονίας. • Τα μέλη του ομίλου που βοήθησαν οργανωτικά στην διεξαγωγή και την ολοκλήρωση αυτής της διοργάνωσης. • Τους φίλους του αθλήματος που βοήθησαν τους αθλητές με το χειροκρότημα τους. • Τους μεγάλους χορηγούς “Λιγνιτωρυχεια Αχλαδας” Α. Ε. για το μεγάλο έπαθλο της πρώτης θέσης. •… και τέλος τον Δήμο Φλώρινας για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που μας έδειξε, μέσω του αντιδημάρχου κ. Αρη Αριστείδου, όλες τις μέρες του τουρνουά. Ως Ομιλος Αντισφαίρισης εκφράζουμε την ικανοποίηση για το επίπεδο των αγώνων και υποσχόμαστε ότι δεν αργεί η ώρα που θα χαρίσουμε στο κοινό της πόλης μας σπάνιες τενιστικές στιγμές.
Ομιλος Αντισφαίρισης Φλώρινας «North Grip»

 

Σχετικά με το τουρνουά τένις η Χριστιάνα Ζιόρδα δήλωσε ότι:
Το τουρνουά πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Φλώρινας και με το Σύλλογο North Grip ο οποίος είναι ένας καινούργιος Όμιλος Αντισφαίρισης που θέλει να προσφέρει στο τένις της Φλώρινας.
Μια μεγάλη παρέα αποφασίσαμε να ιδρύσουμε αυτό το Σύλλογο και σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να έχουμε εκατό μέλη. Έχουμε κάποιο πρόβλημα με τα γήπεδα διότι υπάρχει και άλλος ένας Όμιλος στη Φλώρινα και έτσι οι φίλοι του τένις είναι πολλοί και δε χωράμε αλλά απευθυνθήκαμε στο Δήμο Φλώρινας ο οποίος θα προβεί σε ενέργειες ώστε να λυθεί το πρόβλημα.
Υπάρχουν αθλητές διαφόρων ηλικιών αφού το μικρότερο μέλος μας είναι τεσσάρων χρονών ενώ το μεγαλύτερο εξήντα δύο.
Ο Σύλλογός μας συμμετέχει σε αρκετά τουρνουά με διακρίσεις από εμένα, τον Ταλίδη Γιώργο, τον Ταμουτσέλη Παντελή, τον Παυλίδη Χρήστο, τον Χαβιέ (Ισπανός παίκτης) και από άλλους.
Επίσης πρόκειται να οργανώσουμε ένα τουρνουά στη Φλώρινα με 80-100 συμμετοχές αθλητών.
Στον κόσμο θα ήθελα να πω ότι υπάρχει μέλλον για το τένις και θα ήταν καλό να έρθουν και να γνωρίσουν το άθλημα. Εμείς είμαστε κάθε Κυριακή από το πρωί έως το βράδυ στα γήπεδα του Αγίου Νικολάου (πίσω από την μπουάτ) και ξεκινάμε τις προπονήσεις 4 Σεπτεμβρίου. Όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να δοκιμάσει αφού έχουμε όλα τα υλικά και προπονητές.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στον πρόεδρο του Συλλόγου Ταμουτσέλη Παντελή (6955805901) ή στη σελίδα μας στο facebook.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του τουρνουά τένις ακολούθησαν  οι απονομές των κυπέλλων από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Άρη Αριστείδου καθώς και οι δηλώσεις του Προέδρου του Συλλόγου Παντελή Ταμουτσέλη, ο οποίος είπε:

Ευχαριστούμε το Δήμο Φλώρινας που μας ανέθεσε αυτό το τουρνουά και ελπίζω να τα καταφέραμε γιατί κάναμε μια καλή προσπάθεια και εύχομαι οι επόμενοι να είναι ακόμα καλύτεροι.
τα μεγάλα γεγονότα είναι μπροστά μας και θα τα καταφέρουμε γιατί έχουμε όρεξη και θέλουμε να ανεβάσουμε και άλλο το τένις στη Φλώρινα.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Άρης Αριστείδου δήλωσε:
Ευχαριστώ το Σύλλογο που τα κατάφερε σ’ αυτή τη διοργάνωση που έχει αναλάβει ο Δήμος και κάθε χρόνο στα πολιτιστικά δρώμενα προωθεί αθλήματα.
Το τένις τα τελευταία χρόνια έχει μια έξαρση στην πόλη μας, έχουμε πολλούς αθλητές και βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι όμορφος και μοναδικός.
Υπάρχει ανάγκη για νέα γήπεδα και έχουμε συζητήσει για την κατασκευή νέων γηπέδων.
Οι αγώνες που παρακολούθησα ήταν πολύ καλοί και υψηλού επιπέδου γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και στους διοργανωτές.
Εμείς είμαστε κοντά σας και εύχομαι του χρόνου να μη μείνουμε στα λόγια αλλά να προχωρήσουμε στις πράξεις για να καταφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.