ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΦΩΤΙΑΔΟΥ

Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

«ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας

 

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΦΩΤΙΑΔΟΥ

 

Δύο ακόμα ευρωπαϊκά μετάλλια πρόσθεσε στη συλλογή της η αθλήτρια των ΣΑΡΙΣΩΝ Χρυσή Φωτιάδου αγωνιζόμενη σε διεθνές ανοιχτό πρωτάθλημα στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Μετά τα δύο μετάλλια που κατέκτησε στην Ουγγαρία η Χρυσή τώρα κατέκτησε δύο ακόμα μετάλλια σημειώνοντας νέα μεγάλη ευρωπαϊκή διάκριση διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση και την Φλώρινα.

Στο Ζάγκρεμπ ταξίδεψε η Χρυσή μαζί με την συνομήλικη αθλήτρια του Ολυμπιακού Παπαδημητρίου Μαλαματένια. Τις ελληνίδες αθλήτριες συνόδευαν οι προπονητές τους Λίβιου Πρεντοάικα και Λάουρα Νικουλάε. Το διεθνές ανοιχτό πρωτάθλημα της Κροατίας είναι ένα από τα πλέον καθιερωμένα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και διεξήχθη για 64η φορά. Τα κορίτσια αγωνίστηκαν στην κατηγορία U14 και μαζί στο ομαδικό και μόνες τους στο ατομικό.

Στο ομαδικό σημειώνοντας συνεχόμενες νίκες έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό, όπου σταμάτησαν από την ομάδα της Ισπανίας και ηττήθηκαν 2-3. Έτσι, Χρυσή και Μάλαμα κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο. Στο ατομικό επίσης τα κορίτσια μας ήταν ασυναγώνιστα. Και οι δύο έφτασαν στον ημιτελικό, όπου κλήθηκαν να παίξουν αντίπαλες μαζί. Νικήτρια αναδείχτηκε η Μαλαματένια, η οποία επικράτησε και στον τελικό και έτσι κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο. Η Χρυσή στην τρίτη θέση κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

 

Το Δ.Σ. των ΣΑΡΙΣΩΝ συγχαίρει θερμά τη Χρυσή Φωτιάδου και την Μαλαματένια Παπαδημητρίου για την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν για τα ελληνικά χρώματα. Ιδιαίτερα συγχαίρουμε το μεγάλο αστέρι της Φλώρινας, τη Χρυσή, που με τη βοήθεια ενός πολύ σπουδαίου προπονητή του Λίβιου Πρεντοάικα και με πολύ δουλειά κατάφερε να καθιερωθεί ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Όλοι νιώθουμε πολύ υπερήφανοι.

Στέλνουμε επίσης πολλά συγχαρητήρια προς τους γονείς της Χρυσής για την υποστήριξη και την ενθάρρυνση που παρέχουν στην κόρη τους.

 

ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΥΣΗ!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΦΛΩΡΙΝΑ!!!