ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΕΛΣΑΜΙ

Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΕΛΣΑΜΙ

Ένα ακόμα μετάλλιο πρόσθεσε στη συλλογή του ο μικρός αθλητής των ΣΑΡΙΣΩΝ Ιωσήφ Ελσάμι.Αυτήν τη φορά αγωνιζόμενος στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Καρέα στην Αθήνα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Παμπαίδων.

Στο Πρωτάθλημα αυτό που διεξήχθη στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 4-5 Φεβρουαρίου 2017 πήραν μέρος 177 παιδιά από πολλές πόλεις της Ελλάδας. Ανάμεσά τους 3 αθλητές των ΣΑΡΙΣΩΝ. Στην κατηγορία των Παμπαίδων αγωνίστηκαν ο Ιωσήφ Ελσάμι και ο αδερφός του Ζαχαρίας και στην κατηγορία των Εφήβων ο Ανδρέας Μίντσης. Ο Ιωσήφ έπαιξε θαυμάσια και σταμάτησε μόνο στον ημιτελικό, όπου ηττήθηκε από αθλητή της Αλεξανδρούπολης. Έτσι, περιορίστηκε στην τρίτη θέση και στο χάλκινο μετάλλιο. Ο Ιωσήφ με τη συνεχή του παρουσία στα μετάλλια δείχνει μία σταθερά ανοδική πορεία.

Ο μικρός του αδερφός Ζαχαρίας δεν μπόρεσε να φτάσει τόσο ψηλά, όμως και αυτός έπαιξε πολύ καλά στην ίδια κατηγορία, παρόλο το μικρό της ηλικίας του. Σημείωσε πολλές νίκες και δείχνει να βελτιώνεται σταθερά.

Ο Ανδρέας Μίντσης αγωνιζόμενος σε μία πολύ απαιτητική κατηγορία προσπάθησε για το καλύτερο και είχε μία πολύ καλή παρουσία.

 

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται το επόμενο Σαββατοκύριακο με τους προκριματικούς αγώνες του ατομικού παίδων-κορασίδων στη Θεσσαλονίκη. Από τη Φλώρινα θα αγωνιστούν 7 παιδιά. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!