ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Στο Νόβι Σαντ της Σερβίας σταμάτησε η Ευρωπαϊκή πορεία των ΣΑΡΙΣΩΝ. Στους τρεις αγώνες του ομίλου που έδωσε το Σαββατοκύριακο 28-29/10/2017 ηττήθηκε και έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Για τη 2η φάση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν στον τρίτο όμιλο που απαρτίζονταν από τέσσερις ομάδες. Οι δύο πρώτες προκρίνονταν στην επόμενη φάση των νοκ άουτ αγώνων.

Η αποστολή των κοριτσιών μας ήταν εξαρχής πολύ δύσκολη καθώς οι αντίπαλες ομάδες ήταν και πιο έμπειρες και είχαν στη σύνθεσή τους πολύ δυνατές αθλήτριες.

Πρώτα η ομάδα μας αντιμετώπισε την οικοδέσποινα των αγώνων ομάδα του Νόβι Σάντ. Οι Σερβίδες αθλήτριες έδειξαν την ανωτερότητά τους και επικράτησαν εύκολα 3-0. Στην συνέχεια με το ίδιο σκορ ηττήθηκαν οι ΣΑΡΙΣΕΣ από την Αρτεάλ Ισπανίας. Στο τρίτο παιχνίδι με την Βελγική Αντβέρπ τα κορίτσια μας διεκδίκησαν την νίκη ως τέλος, όμως ηττήθηκαν οριακά 2-3. Έτσι οι ΣΑΡΙΣΕΣ κατετάγησαν τέταρτες στον όμιλο. Την πρόκριση πήραν η Αρτεάλ Ισπανίας και η Νόβι Σάντ της Σερβίας.

Με τις ΣΑΡΙΣΕΣ αγωνίστηκαν οι τρεις Ελληνίδες που πριν από ένα μήνα μας έδωσαν την πρόκριση μέσα στη Φλώρινα Γεωργία Ζαβιτσάνου, Αλίκη Κιούφη και Θάλεια Κορδούτη. Την τεχνική καθοδήγηση είχε ο Λίβιου Πρεντοάικα, ενώ υπεύθυνος της αποστολής ήταν ο Έφορος Γιάσερ Ελσάμι.

Συμπερασματικά η πρώτη συμμετοχή της ομάδας στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μόνο θετική μπορεί να κριθεί. Από μόνη της η πρόκριση από την πρώτη φάση ήταν τεράστια επιτυχία για μία ομάδα από τη Φλώρινα που έπαιξε χωρίς ξένη βοήθεια στηριζόμενη στο ταλέντο και το πάθος των αθλητριών μας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Γεωργία, στην Αλίκη και την Θάλεια που έφτασαν την ομάδα μας τόσο ψηλά.

Τώρα η προσοχή επικεντρώνεται στο Πρωτάθλημα, όπου η ομάδα της Φλώρινας είναι αήττητη και επικεφαλής μέχρι τώρα. Σε δύο εβδομάδες το πρωτάθλημα συνεχίζεται και εμείς ευχόμαστε Καλή επιτυχία!!!