Κατέκτησε το LG Cup στα Μπίτολα η Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Κατέκτησε το LG Cup στα Μπίτολα η Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

 
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΑΣ Φλώρινα στέφθηκε κυπελλούχος του Διεθνούς Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου LG CUP που διοργανώνει με επιτυχία η ομώνυμη ομάδα στο γειτονικό Μοναστήρι. Φέτος οι γεννηθέντες του 2004-05 του ΠΑΣ είχαν να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησε η ίδια ηλικία και κατάφεραν αυτή την φορά στη διαδικασία των πέναλτι να πάρουν το τρόπαιο. Για δεύτερη επίσης χρονιά την διάκριση του καλύτερου τερματοφύλακα της κατηγορίας του κέρδισε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Φλώρινα Σταυρίδης Αθανάσιος.
Η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα ξεκίνησε τις αναμετρήσεις των ομίλων αντιμετωπίζοντας την Ακαδημία της Bukuroca από το Πρέσεβο της Σερβίας και επικράτησε με σκορ 3-1 με τον Παπαδόπουλο να πετυχαίνει 2 τέρματα και τον Γεωργίου 1. Στο 2ο παιχνίδι ο ΠΑΣ ήρθε ισόπαλος με 0-0 με την Fer Plej Ohrid και στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων επικράτησε με 3-0 του Prilep με σκόρερς τους Γκινούδη2 και Παπαδόπουλο.
Έτσι, ο ΠΑΣ κατετάγη 1ος στον όμιλο και για τον ημιτελικό αντιμετώπισε την επίσης Σερβική Ακαδημία Lusi την οποία κέρδισε με 3-0 χάρη στα γκολ του Ντούρου και Γεωργίου2. Στον άλλο ημιτελικό οι διοργανωτές LG Bitola νίκησαν με σκορ 4-1 την Fer Plej Ohrid.
Ο ΠΑΣ Φλώρινα όπως και πέρυσι αντιμετώπισε τους γηπεδούχους διοργανωτές της LG BITOLA και κατάφερε στη διαδικασία των πέναλτι να κερδίσει με σκορ 6-5 και να στεφθεί για δεύτερη φορά κυπελλούχος σηκώνοντας ψηλά την ελληνική σημαία στη γειτονική χώρα.
Οι διεθνείς εμπειρίες και οι αναμετρήσεις θα συνεχιστούν για την Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα που ετοιμάζει πολλές ανάλογες συμμετοχές σε διοργανώσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Οι νεαροί παίχτες της ομάδας θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν σιγά σιγά ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες και με πολλή προπόνηση και δουλειά μπορούν φτάσουν ψηλά.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ, ΔΟΛΙΔΗΣ, ΚΑΓΙΑΛΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΤΡΑΪΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ