«Ιστορική εμφάνιση από τις Φλερετίστριες του ΟΞΙΦ»

«Ιστορική εμφάνιση από τις Φλερετίστριες του ΟΞΙΦ»

           

 

Χρόνια είχαμε να νοιώσουμε τέτοια χαρά από τα κορίτσια του ξίφους ασκήσεως στον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας. Και ήρθε η στιγμή που το πίστεψαν και τα κατάφεραν κατακτώντας συνολικά 2 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -17 το σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Στα ατομικά η Νικολαϊδου Παναγιώτα κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο και η Γεροσίδερη Νέλη το Χάλκινο, ενώ αν είχαμε αποφύγει τον «εμφύλιο» προημιτελικό θα είχαμε ένα ακόμα μετάλλιο από την εκπληκτική Απιδοπούλου Αντωνία (5η). Πολύ καλές εμφανίσεις επίσης από τις: Μιχαηλίδου Μ. 12η, Ζωγράφου Δ. 13η, Ρασπόπτση Π. 17η, Συγκελάκη Α. 33η., Κετσετζή Γ. 36η., Αδάμ Ε. 39η, Αλεξοπούλου Α. 40η , Γουλάπτση Ρ. 42η, Χατζηλία Ε. 44η (62 συμμετοχές)

Στο ομαδικό ο ΟΞΙΦ με τις Νικολαϊδου, Γεροσίδερη, Απιδοπούλου, Ρασπόπτση κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο αφού έχασαν στον Μεγάλο Τελικό από το Αιγάλεω (10 ομάδες)

Στα αγόρια ο τραυματισμός του  Μπαρδάκα φαίνεται πως επηρέασε όλο το team με τον Παπαντωνίου Θ. 7ο, Μοσχόπουλο Δ. 18ο, Ζαχαρόπουλο Σ. 20ο, Μπαντίκη Α. 21ο, Μπαρδάκα Δ. 23ο, Σαχινίδη Δ. 29ο, Γιοβάνη Σ. 37ο, Κούλη Α. 39ο, Χατζόπουλο Α. 47ο, Κατικαρίδη Α. 59ο και Παυλίδη Ν. 65ο (65 συμμετοχές)

Στο ομαδικό με πολύ καλή εμφάνιση οι Παπαντωνίου, Μοσχόπουλος Ζαχαρόπουλος, Μπαντίκης «έκαναν» τετράδα (4οι) ανάμεσα σε 15 ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Το Δ.Σ. του ΟΞΙΦ οφείλει να συγχαρεί δημόσια όλα τα παιδιά και το προπονητικό team για την σκληρή δουλειά, την προσπάθεια και το αποτέλεσμα καθώς και τους Χορηγούς: ΜΙΚΕΛ Φλώρινας, Εστιατόριο ΤΕΡΨΗ, SWORD HELLAS, ΔΕΘ-HELEXPO για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -17 ολοκληρώνεται με το ξίφος μονομαχίας και την παρουσία 25 αθλητών και αθλητριών του ΟΞΙΦ με τον Αλέξανδρο και Φίλιππο Γκώγκο στην 1η τους εμφάνιση σε Πανελλήνια Διοργάνωση!

 

 

 

Από το ΔΣ.