Θρίαμβος του Ερμή στο Παραπόταμο

Θρίαμβος του Ερμή στο Παραπόταμο

Το 2ο εκτός έδρας τρίποντο πανηγύρισε ο Ερμής Αμυνταίου ο οποίος πραγματοποιώντας πάρα πολύ καλή εμφάνιση κέρδισε μόνο με 2-1 τον Αστέρα Παραποτάμου. Και λέμε μόνο 2 -1 αφού οι φιλοξενούμενοι πέρα από τα 2 γκολ έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες για πολύ μεγαλύτερο σκορ.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ερμή να χάνει 2 σπουδαίες ευκαιρίες με Θεοδουλίδη και Μαυρτοματίδη ενώ ο Περπερίδης όταν χρειάστηκε ήταν εκεί σε σουτ του Γκόλια.

Στο  17ο λεπτό η υπεροχή του Ερμή καρποφόρησε. Ο Μαυρομματίδης υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή, ο Πάντος απέκρουσε την μπάλα, οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και ο Τσορλίνης που επωφελήθηκε της σύγχυσης που ακολούθησε πλάσαρε στην κενή εστία για να κάνει το 1-0.

Στο 35ο λεπτό, ο Ερμής ζευγάρωσε τα τέρματά του βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη με δυνατό σουτ του Μαυρομματίδη μέσα από την περιοχή που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πάντο.

Στο 42ο λεπτό, ο Θεοδουλίδης αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ χάνοντας μοναδική ευκαιρία για να κάνει το 3-0.

Στην επανάληψη ο Ερμής μπήκε πάλι δυνατά και έχασε ευκαιρία στο 53ο με το Μαυροματίδη ενώ στο 63ο και 68ο ο Περπερίδης ήταν εκεί όταν χρειάστηκε.

 

Στο 83ο οι γηπεδούχοι μείωσαν με σουτ του Γκόλια ενώ λίγο αργότερα του σουτ του Σερσέμη από καλή θέση απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

 

Άψογη η διαιτησία των Μπαίλη (Σ.Δ. Πρέβεζας), Καματσίδη (Σ.Δ. Αιτωλοακαρνανίας) και Κέφη (Σ.Δ. Πρέβεζας).

 

Αστέρας: Πάντος, Μητσέλος Στ. (65ο Καλέσης), Πανταζής), Καρράς, Μπάρκας, Σουλιώτης, Μητσέλος Αλεξ., Γιάκης (55ο Κάσο), Διαμάντης (52 Νάκος), Γιαννακός (46ο Παπανδρέου), Γκόλιας Γ.

Ερμής Αμυνταίου: Περπερίδης, Γιορεντσίδης, Πασχαλίδης, Κλάζογλου, Παναγιωτίδης, Αμαραντίδης, Σερσέμης, Τσορλίνης (92ο Δόνες), Χαϊτίδης (75ο Τριανταφύλλου), Θεοδουλίδης (90ο Τσέλα), Μαυροματίδης (78ο Μπίκος).

 

Συγχαρητήριο Ερμή για διαιτητική τριπλέτα

 

Η διοίκηση του Ερμή Αμυνταίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση για ακόμα ένα παιχνίδι να συγχαρεί τους διαιτητές σε παιχνίδι του. Πιο  συγκεκριμένα θέλει να συγχαρεί τους  Μπαίλη (Σ.Δ. Πρέβεζας), Καματσίδη (Σ.Δ. Αιτωλοακαρνανίας) και Κέφη (Σ.Δ. Πρέβεζας) για την ακριβοδίκαιη διαιτησία τους στο παιχνίδι με το Παραπόταμο.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές τέτοιες διαιτησίες μόνο καλό κάνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δελτίο Τύπου Ερμή Αμυνταίου