ΘΕΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΘΕΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

 

Ως θετική κρίνεται η πρώτη παρουσία της Χρυσής Φωτιάδου με την Εθνική Κορασίδων. Η Φλωρινιώτισσα αθλήτρια αγωνίστηκε και στο ομαδικό και στο ατομικό πραγματοποιώντας αξιόλογες εμφανίσεις.

Η ομάδα των κορασίδων πήρε τη 2η θέση στον 1ο όμιλο. Αρχικά έχασε 3-0 από το Λουξεμβούργο, που έχει και κινεζικής καταγωγής αθλήτρια και το απόγευμα κατέβαλλε με 3-0 την Κύπρο Β. Στην πρεμιέρα αγωνίστηκαν στο απλό η Χρυσή Φωτιάδου και η Κατερίνα Φραγκάκη και στο διπλό η πρώτη με την Παναγιώτα Κοτζαμιχάλη. Στην αναμέτρηση με την Κύπρο Β η Φωτιάδου και η Κοτζαμιχάλη είχαν από μία νίκη στο απλό, ενώ στο διπλό σημείωσαν τη νίκη η Φραγκάκη με την Κοτζαμιχάλη. Τα κορίτσια πήγαν στην 4άδα όπου έχασαν δύσκολα 3-1 από τη Νορβηγία. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 η Κοτζαμιχάλη νικώντας με 3-0 σετ τη Χάουντεν. Η Χανιώτισσα αθλήτρια μετείχε αργότερα και στο διπλό με τη Φωτιάδου αλλά και σ’ ένα ακόμα ατομικό ματς κι εκεί καταγραφήκαν ήττες με 3-2 σετ. Στον πρώτο αγώνα είχε χάσει με 3-0 σετ η Φραγκάκη από τη Τοφλόμερ. Στη συνάντηση για τις θέσεις 3-4 τέλος, οι κορασίδες έχασαν 3-0 από τον Λίβανο. Αγωνίστηκαν η Κοτζαμιχάλη και η Φωτιάδου στο απλό (η αθλήτρια από τη Φλώρινα έχασε με 3-2 σετ), η Φραγκάκη με τη Φωτιάδου στο διπλό.

Στο ατομικό η  Φλωρινιώτισσα αθλήτρια κατετάγη 2η στο δικό της γκρουπ με 2 νίκες και 1 ήττα. Στην 8άδα κάμφθηκε από Κύπρια αθλήτρια.