Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στον Α.Π.Σ. Φλώρινας SHOGUN

Και ενώ το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει ο σύλλογος μας ο Α.Π.Σ. Φλώρινας SHOGUN πραγματοποίησε τις καθιερωμένες προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών των αθλητών και των αθλητριών στο γυμναστήριο του Συλλόγου το Σάββατο  16.06.2018 από τις 16:00΄μ΄μ -18:00΄μ΄μ και από 18:00μ΄μ-20:00μ΄μ Οι αθλητές ήταν χωρισμένοι σε δύο τμήματα σύμφωνα με την ηλικία και τη ζώνη τους  . Αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να ανέβουν ακόμη ένα σκαλί στα αθλήματα που έχουν επιλέξει και ακολουθούν.

Η εξεταστική διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερη δυσκολία οι εξεταζόμενοι. Χάριν στην εξαντλητική προετοιμασία από τους δασκάλους τους, οι οποίοι εκτιμώντας τις δυνατότητες του κάθε αθλητή τους προετοίμασε άριστα και στο θεωρητικό αλλά και στο τεχνικό κομμάτι.

Προσπάθειες που όσο κανείς βλέπει καταλαβαίνει όλο και πιο πολύ τη φιλοσοφία  και τις τεχνικές των πολεμικών τεχνών διαπιστώνει ότι δεν περιορίζονται στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης μόνο αλλά αποτελούν μέσο και εφόδιο για τη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας.

Η Εξεταστική επιτροπή αποτελούνταν από τους:

ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗ 3 DAN KUNG/FU και γενικό γραμματέα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

ΦΟΥΛΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ 1 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ DAN ΤΑΕΚWONDO

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΥΡΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ

 

Οι εξεταζόμενοι ολοκλήρωσαν επίσης με επιτυχία σε θεωρία και τεχνική. Η εξεταστική διαδικασία έγινε υπό την επίβλεψη του Τεχνικού Συμβούλου του Συλλόγου Κ. Βουλγαρίδης  Αθανάσιος 7 DAN.